Diumenge 03 març 2024

Diumenge 03 març 2024

Sant Martí: lliurament del Premi Jove de Còmic / La Independent / Notícies gènere

Aquest dimecres 29 de novembre es celebra el lliurament del Premi jove de Còmic 2017, com a cloenda de tota la campanya contra la violència masclista que el Consell de les dones del districte celebra per tercer any consecutiu, amb la participació de la Regidoria de Feminismes i LGTBI.

 

 

 

Aquest premi dirigit a joves de menys de 25 anys, s’otorga en la seva tercera edició, i s’hi han presentat 86 treballs.  Ho organitza el servei tècnic del districte de Sant Martí, la Regidoria de Feminismes i LGTBI i Biblioteques de Barcelona, en col·laboració amb la comissió del Consell de les Dones del Districte, l’Associació Trama Serveis Culturals, l’Escola Joso Centre de còmic i arts audiovisuals, i Norma Editorial. [Per a saber més sobre el Premi].

 

 

alt

 

 

Entre els actes sobre el 3er. Premi de Còmic Jove 2017 contra la Violència de Gènere, cal destacar  el Taller de “Bocadillos Feministas”*, del divendres 26. Un taller que ha portat endevant l’associació La Desubicada ( que també co-organitza l’acte de lliurament del dimecres 29.(*)

Aquest Premi, té com a finalitat sensibilitzar adolescents i joves sobre el fenomen de la violència masclista i implicar-los en la lluita per l’eradicació de les discriminacions de gènere i en la creació de nous imaginaris igualitaris i no sexistes a través del llenguatge del còmic, en el marc de la cultura de la pau i de la no violència

En aquesta campanya s’han realitzat Tallers per a joves i alumnes del instituts i centres de lleure, i hi  han participat els següents instituts del Districte: Moisès Broggi;  Front Maritim; Joan d’Austria; Salvador Espriu; Salvador Seguí; Rambla Prim ; Barri Besos; Icaria.

També hi han participat Ludoteques i centres de Lleure  del Districte. Maria Gracia Pont , i associacions com Apropem-nos Poblenou.

 

 

(*) A l’Auditori de Sant Martí, dimecres 29 de novembre. A les 18 hores. Plaça Angeleta Ferrer,1. (metro Bac de Roda). sant Martí.

(*) divendres 26 de novembre a les 18h al Piramidon, de la Verneda al carrer Pere Vergés, 1. 2ª planta.

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Imparables, els embarassos en nenes i adolescents a Guatemala

En dos anys la xifra s’incrementa en 20 per cent  Estudi “Por ser niña ¿Y...

Una mirada a l’obra plàstica de Felícia Fuster

    S’ha inaugurat l’exposició Felícia Fuster: Una mirada a l’obra en l’espai de la...

Barcelona: LABORATORI DE TESI Infància i malaltia en la literatura romanesa contemporània / La Independent / Notícies Gènere

  El Seminari Filosofia i Gènere, del Grup de Recerca Consolidat Creació i Pensament de...