Dimecres 29 març 2023

Dimecres 29 març 2023

Compartir

Projecte “Els mitjans de comunicació i el saber de les dones” organitzat per L’Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació.

Teniu un ull crític respecte del gènere quan llegiu la premsa o mireu la televisió? Sou de les que us enfadeu quan veieu la publicitat que es fa servir als mitjans de comunicació majoritaris? Penseu sovint en fer denúncies públiques o escriure cartes al director davant del sexisme dels mitjans? Si és així, us agradarà aquest projecte!- diuen les dones de l’Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació.

Els mitjans de comunicació i el saber de les dones” pretén realitzar una anàlisi qualitativa sobre la representació de les dones als mitjans de comunicació comptant amb la participació activa de les dones dels municipis que formen part de l’Observatori, entre ells Barcelona.

El projecte vol recollir les experiències de les dones com a consumidores dels mitjans de comunicació i de les vostres propostes. La posada en comú d’aquestes recomanacions donarà lloc a l’elaboració d’indicadors que permetin noves orientacions comunicatives. Es farà a partir de tres sessions de treball al CIRD, amb un nombre de dones entre 25 i 30.

Per inscripció abns del 2 d’octubre 

Per a més informació sobre l’Observatori de les dones en els mitjans de comunicació

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar