Dilluns 22 abril 2024

Dilluns 22 abril 2024

Compartir

Premi internacional Històries de Desafios por la Paz per a la periodista Maribel Hernández

Periodista i diplomada en Cultura de la Pau per la Universitat Autònoma de Barcelona, aquesta periodista està  Especialitzada en comunicació i construcció de pau.En l’actualitat és investigadora a l’Institut de Desenvolupament Social i Pau de la Universitat d’Alacant, on fa la tesi doctoral. Ha treballat al diari Información, en agències de comunicació, com a guionista i per a la revista Migraciones Forzadas.

El 2009, el seu article “Trencar el silenci: l’ocupació israeliana explicada pels seus soldats” va rebre el premi Joan Gomis de Periodisme Solidari.

Ara ha guanyar el concurs internacional Històries de Desafios por la Paz, pel seu treball “La familia Fugees: construyendo un futuro para lo niños refugiados en Estados Unidos”, que atorga el Peace Portal, iniciativa de l’ Asociación Global para la Prevención de los Conflictos Armados, segons informa el  web e-mujeres.net.

La història tracta sobre una ONG nord-americana fundada per una noia jordana, Luma Mufleh, que utilitza el futbol per lluitar contra l’exclusió social garantint l’accés a l’educació de nens refugiats de més de 20 països que viuen a la ciutat de Clarkston (comtat de Asotin, en l’estat de Washington).

El reportatge es publicarà al costat d’altres 24 textos en el llibre “La gent construye la paz 2.0”, que es presentarà el proper desembre.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

“La mujer más buscada de América” d’ Assata Shakur. Una autobiografía

Nascuda amb el nom de Joanne Deborah Byron Chesimard, Assata Shakur va ser una activista...

Barcelona: 25 Noviembre Sant Cugar

         

...

Reforçant el bon tractament informatiu del VIH-SIDA als mitjans

II Premi periodistic atorgat per Mediosysida   Concidint amb la publicació de la primera nota...