Diumenge 25 febrer 2024

Diumenge 25 febrer 2024

Compartir

PREMI de Periodisme Solidari/Universitari

 

“Tens l’arma més poderosa per canviar el món: la teva paraula. Fes-la servir!”. Així engresca Canalsolidari.org tots els i les joves a participar al Premi de Periodisme Solidari Universitari 2011. L’autor/a del millor reportatge sobre pobresa i desenvolupament podrà participar a un microprojecte de desenvolupament a Brasil.
El Premi de Periodisme Solidari Universitari 2011 s’adreça a joves d’entre 18 i 25 anys, que resideixin a Catalunya. Per participar-hi cal escriure un text de caràcter periodístic (que respecti els criteris de rigor i veracitat) sobre pobresa i desenvolupament. Les bases proposen possibles subtemes relacionats:

  • Consum responsable
  • El cercle de la pobresa (educació, salut, pobresa) en (país asiàtic, país africà, país sud-americà)
  • Pobresa i medi ambient
  • Drets humans i pobresa
  • Gènere i pobresa

Hauran de ser treballs per escrit, d’una extensió màxima de 700 paraules, i pensats per publicar a un mitjà digital. Es valorarà que tinguin un enfocament positiu i constructiu, que inclogui propostes d’acció o transformació de la realitat plantejada.Per poder participar cal registrar-se a Canalsolidari.org i publicar-hi el contingut abans del 24 d’abril. Els articles preseleccionats es faran públics i els lectors i lectores podran valorar-los a través de les xarxes socials Twitter i Facebook. Els 10 treballs millor valorats amb twits i “M’agrada” passaran a la fase del jurat, que serà qui decidirà el guanyador i els finalistes.El primer premi consistirà en un viatge per participar durant 21 dies a un microprojecte de desenvolupament a Brasil, organitzat i coordinat per l’ONG AIPC – Pandora. La persona guanyadora es compromet a escriure un article a la web de Canalsolidari.org a la ornada del viatge, per tal de compartir la seva experiència.Als altres dos treballs classificats com a finalistes també tindran premi, que consistira en un iPad per a cadascú.Per a més informació, pots consultar les bases del premi..

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Periodista y escritora

Ferotge reacció internacional contra les dones

      OPINIÓ   Una ferotge reacció contra les dones recorre el món. I contra el...

Nota de Premsa: El Consell de la Joventut condemna desallotjament acampada reivindicativa de la Plataforma d’Entitats Juvenils de Gràcia a la Pl. de la Vila

NOTA DE PREMSA-29 -3-11 El Consell de la Joventut de Barcelona condemna el desallotjament de...

Barcelona – Guinea Equatorial: Melibea Obono destapa en un llibre la vida de les lesbianes a Guinea Equatorial / La Independent / Notícies gènere

“Jo hauria d’haver nascut home per ser feliç” diu una de les protagonistes del llibre Yo...