Dimecres 29 març 2023

Dimecres 29 març 2023

Compartir

Nova trobada, amb Anna Mercadé, del Cicle de Tertúlies Salambó

               Anna Mercadè (fotografia de mujeres i cia)

El Grup de Cultura de Feministes de Catalunya i CIMA (Associació de dones cineastes i de mitjans audiovisuals), celebrarà una segona trobada* del Cicle de Tertúlies Salambó, adreçat a les dones del món de la cultura.

Anna Mercadé, assessora empresarial i fundadora i directora de l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona, serà la nova convidada.

Des del Grup de Cultura de Feministes de Catalunya i CIMA, s’assenyala -en la convocatòria- l’oportunitat de poder escoltar a Mercadè i debatre amb ella: “… al voltant de les dones empresàries i, per extensió, de las dones al món de l’empresa. Són molts encara els llasts que dificulten la tasca professional de les dones (escasa conciliació laboral, sous inferiors, prestigi qüestionat…) i les condemnen al sostre de vidre, que alhora que les ofega bloqueja el seu ascens”.

També creuen que és de gran interès conèixer la situació de les dones en les diverses empreses d’àmbit cultural: “El Grup de Cultura de Feministes de Catalunya i CIMA, conscients que la cultura està formada per un teixit d’empreses de diversos àmbits sectorials i diversos perfils, i que són moltes les dones que hi treballen, en la seva majoria amb escassa responsabilitat i amb veritables dificultats per a assolir llocs de poder, opina que aprofundint en les qüestions que plantejarà Anna Mercadé potser seran més entenedores les raons que dibuixen aquest mapa cultural també tan dificultosament transitable per a les dones”.


logo_salambo

*Dimarts 29 de gener, a las 19 hores, al pis de dalt del Café Salambó (c/Torrijos 51)

 Per qüestions logístiques preguen confirmació a:grupdeculturafdc@gmail.com

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar