Dissabte 20 juliol 2024

Dissabte 20 juliol 2024

Compartir

Nous concerts del CICLE DONES a l’Auditori AXA

 Bebe arriba a Barcelona amb la força del seu espectacle i la transgressió de les seves lletres, que ens parlen d’amor, desamor, però també de violència envers les dones, el diumenge a les 20,30 hores. Abans Pastora  (a les 18,30h)  oferirà un nou concert que farà les delícies dels seus seguidors i seguidores, i agradarà molt al nou públic. Ambdues són les estrelles invitades del Primer CICLE  DONES, al día electoral de Catalunya. Les podrem sentir a lAuditori AXA de Barcelona

Cronica dels concerts, en banc i negre 

D’èxit de públic i de participació es poden considerar els  primers concerts del CICLE DE DONES, amb Anna Roig i Najwa NimriUna amb el seu espectacle en “blanc” divertit i engrescador. L’altra, tot en “negre” amb furor i passió pels tots els costats.

Amb  l’aforament de platea ple i molta gent al primer pis, a les 22,30h va començar el concert de Najwa Nimri el passat dissabte a la nit. I gairebé tal com es va iniciar -completament a les fosques, i amb vistoses projeccions- va finalitzar, sense poder distingir l’expressió i la passió del rostre de Nimri, però amb la millor música electrònica del país. La polifacètica artista i cantant  només va mostrar el seu semblant al final d’alguna cançó, i en l’ultima actuació en la que va cridar la participació del públic. I amb els llums de la sala encesos i tothom dempeus van cantar i ballar entusiasmats amb la seva veu, música i ritme.  

Abans Anna Roig i l’ombre del teu chien havia recollit un èxit aclaparador, amb un estil completament diferent, proper a la cançó francesa i catalana, i una veu potent inclús sense sonorització, que va acabar aixecant el públic dels seus seients. Minimal 21, el grup més jove, obrí la tarda va guanyar-se el públic amb la veu dolça de la seva cantant.   

Un cicle amb vocació de continuïtat 

Aquest Cicle, que te vocació de continuïtat, ha aconseguit un gran èxit en la seva estrena… Però,  ens preguntem…si tindrà el mateix ressò el proper diumenge -nit electoral a Catalunya? – I suposem que SÍ, perquè  actuen dos “number one” de la cançó amb nom de dona, BebePastora. Quina manera millor de celebrar el dia que acudir per la nit a l’Auditori AXA i gaudir dels concerts! Sobre tot, els nois i noies que s’estrenen en el vot –com a majors de 18 anys- i els que ja són una mica més grans, però tenen ganes de participar en viu i en “directe” amb aquestes dues forces de la natura. I també cal tenir en compte que Bebe animarà la tarda del 25 de novembre,  dia internacional en contra de les violències envers les dones, amb alguna de seves lletres que ho recorden.   

 

El CICLE DONES ha seleccionat les millors veus femenines del nostre panorama musical actual, que es realitza per primera vegada en aquest espai de Barcelona.

Lloc: Auditori AXA

Descomptes: del 20% en el preu de les entrades portant el flyer de Món Comunicació, que hi ha a continuació. I per a les persones que portin grups, l’entrada els serà de franc. Els grups de més de 10 persones tindran el 25% de descompte.

+info a: http://www.sin-palabras.com/ o a comunicacio@sin-palabras      Participar en el Facebook Cicle Dones.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Picture of Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Demanda per agressions a Atenco. Insisteixen a CIDH que admeti el cas de les dones violades

El Centre per la Justícia i el Dret Internacional (Cejil) i el Centre de Drets...

França: Dones periodistes denuncien sexisme i assetjament / La Independent / Noticies Gènere

Per Redacció AmecoPress Més de 150 dones periodistes a França van denunciar que són víctimes...

Logo Observatori

Catalunya: El concurs (RE) Imagina’t duplica els premis en la seva 7ª edició / La Independent / Notícies gènere

(RE) Imagina’t és un projecte educatiu que té la finalitat d’afavorir un ús no sexista...