Dilluns 26 febrer 2024

Dilluns 26 febrer 2024

Les dones d’entre 25 i 34 anys són les usuàries més actives digitalment

 

 

El telèfon intel·ligent s’ha convertit en un complement indispensable que cada vegada té una penetració més gran en la societat amb prop del 90% entre la població espanyola.

Augmenten les persones que l’utilitzen al mateix temps que s’incrementa el nombre d’hores que passen amb el mòbil a les mans.

Les més actives digitalment són dones d’entre 24 i 35 anys i utilitzen el telèfon intel·ligent fins a dues hores i mitja al dia. Així ho revela un estudi d’audiències* realitzat per Smartme Analytics, empresa especialitzada en el mesurament real del comportament d’audiències i de l’acompliment mobil. Segons les dades extretes, el nombre d’hores que passen davant del mòbil suposa un augment del 22,7% sobre la mitjana general i es compleix la tònica habitual amb increments anuals.

Destaca l’ús del telèfon intel·ligent que aquest sector de la població realitza en xarxes socials, especialment a Youtube i Instagram, mitjans de comunicació o apps com Shazam o 21 Buttons. I si atenem a les audiències més digitals en termes generals, augmenta l’ús d’aplicacions de tot tipus amb una mitjana de fins a 48 apps diferents utilitzades. I són H & M, McDonald i Amazon les que majors pujades registren amb un increment de fins al 73% en aquest sector.

L’estudi, realitzat amb sistemes de mesurament d’audiències digitals, ha permès obtenir dades precises que recullen l’ús real i no el que la persona recorda o creu haver fet, com passa amb les enquestes. “Treballar amb IDs reals en lloc de cookies, afegeix precisió per centrar el mesurament de l’audiència en les persones i no només en els continguts que consumeixen”, assenyala Lola Chicón, Data Analyst.

 

*Revela un estudi d’audiències realitzat per Smartme Analytics, empresa especialitzada en el mesurament real del comportament d’audiències.

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Exit de convocatòria de la Biennal de pensament Ciutat Oberta

  No Violet Bulawayo i Gemma Parellada al CCCB  El diàleg entre NoViolet Bulawayo i Gemma...

Gènere en la comunicació, una demanda acadèmica que creix

L’èxit en les últimes dues edicions del Màster Gènere i Comunicació de la UAB mostra...

Andalusia: El Premi Carles Cano per Ada Colau / La Independent / Notícies gènere

La Plataforma Granada Abierta, on hi ha integrat el Sindicat de Periodistes d’Andalusia (SPA), ha...