unnamed

Compartir

Internacional: ONU Dones: Dones, vida, llibertat: Implicacions globals de l’aixecament liderat per dones a l’Iran

Aquest proper 1 de novembre se celebra una taula rodona formada per dones iranianes que oferiran una anàlisi de l’aixecament a l’Iran, seguida d’un altre panell de dones actives en els moviments de dones a diferents regions que discutiran les implicacions globals d’aquest aixecament liderat per dones.

El que va començar com una resistència espontània de les dones ha crescut i s’ha convertit en un moviment intersectorial per la reforma de les polítiques repressives vers les dones i canvis estructurals a la societat.

L’esdeveniment de l’1 de novembre mostrarà com les feministes d’arreu del món treballen juntes sororament per aquest canvi. La direcció d’ONU Dones sera present per debatre i presentar preguntes feministes clau de les ONG CSW a les regions i altres moviments mundials de dones. També es tractaran passos concrets per una solidaritat global amb finalitats d’incidència feminista.

L’activitat està patrocinada per The New York Women’s Foundation i Iranian American Women’s Foundation, en col·laboració amb ONU Dones.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar