Divendres 21 juny 2024

Divendres 21 juny 2024

Compartir

InOutRadio, l’emissora de ràdio podcast per a dones, comença a emetre en streaming

L’emissora podcast dirigida a les dones www.inoutradio.com emetrà en streaming un programa setmanal a partir del 16 de febrer del 2012. Fa un parell de setmanes que ja han començat les emissions en proves a través de http://inoutradio.listen2myradio.com/ amb molt bona acceptació per part del públic, que ara tindrà l’opció de participar en directe en la programació i d’interactuar a temps real amb tots els continguts de l’emissora.


El programa pilot s’emetrà el proper 16 de febrer, a la tarda, i tindrà el format de magazine: inclourà entrevistes, tertúlies, regals, consells de coaching, opinió, informació, xafarderies i humor, sobretot molt bon humor. En principi, el programa, que es dirà “Berenjenales”, durarà una hora, però segurament s’allargarà fins a les dues hores setmanals d’aquí a ben poc temps.

InOutRadio funciona des del 2008 com una emissora podcast independent dirigida a les dones lesbianes. En aquesta nova etapa, l’emissora es vol dirigir a totes les dones en general, però sense oblidar el seu origen: el col·lectiu de dones homosexuals.

Creada per la periodista Ana Satchi a partir d’un projecte personal, l’emissora ha anat guanyant col·laboradores i espais amb el pas del temps, de manera que s’ha anat consolidant, gràcies en part a la promoció a través de les xarxes socials com Facebook i Twitter.

A poc a poc, InOutRadio ha anat guanyant oients i prestigi, i l’any 2010 tres dels seus espais van estar entre els Top 20 dels European Podcast Awards: “Artisteando”, que recull entrevistes a dones del món de l’art, la música, la literatura i la cultura en general; “Mídeme en letras”, que dóna veu i espai a la creació literària; i “Déjate dormir”, l’espai més personal d’InOutRadio i el que li va donar origen, un programa intimista que gira al voltant de la personalitat i la veu d’ Ana Satchi.

En aquests moments, un dels programes amb més audiència és “Desconocidas & Fascinantes”, ideat i dirigit per les escriptores Isabel Franc i Thais Morales, en què s’investiga i es difon la vida i l’obra de dones que s’han mantingut en l’anonimat al llarg de la història per culpa de la invisibilitat fruit de la discriminació. Un altre dels espais de més èxit es titula “En Clave de Coach”, dirigit i presentat per la formadora i executive coach Miriam Mateos.

Tota la programació d’InOutRadio es pot escoltar ja a través de http://inoutradio.listen2myradio.com/, i a partir del 16 de febrer també el nou programa magazine setmanal “Berenjenales”.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Oaxaca – Mèxic: campanya contra la violència feminicida

Cartell de la campanya

...

Catalunya: Presència de dones a les eleccions a la Cambra de Comerç a Catalunya / La Independent / Notícies de Gènere

És la primera vegada que s’ha presentat una candidatura d’empresàries i directives, que anomenen: 50X50,...

Barcelona: Presentació del llibre : “El senyal de la pèrdua”, escrits inèdits dels últims anys de Maria Mercè Marçal / La Independent / Notícies gènere

La presentació* del llibre pòstum de Marçal, El senyal de la pèrdua, és un...