re-imaginat

Compartir

Catalunya: Concurs (RE)Imagina’t – Fem un clip no sexista – ja te grups guanyadors / La Independent / Notícies Gènere

L’ organització del Concurs (RE)Imagina’t – Fem un clip no sexista – ha anunciat els noms de les agrupacions estudiantils guanyadores de la 9a edició 2017-2018, amb quatre grups d’ estudiantat en dues categories en la modalitat “Idea, guió i storyboard” i, igualment, quatre grups de nois i noies en dues categories en la modalitat de “Realització d’una creació audiovisual”. El lliurament de premis tindrà lloc a l’Auditori Blanquerna de la Facultat de Comunicació de la URL el proper 24 d’abril on es fará la projecció dels 8 films premiats.

 

 

Grups guanyadors modalitat – Idea, guió i storyboard

Dins la categoria 17-18 anys: La fi del sexisme, guió realitzat per Anais Diaz, Anna Sargsyan, Brian Romero, Elisa Castillo i Judit Santos. Alumnat de l’IES La Bastida, de Santa Coloma de Gramenet; No seas tocho, guió realitzat per Andrés Herrera, Joan Hernando, Marcos Viedma, Pol Verdugo de l’INS Manuel Vázquez Montalbán, de Sant Adrià del Besòs.

Dins la categoria 14-16 anys: Nosaltres no ens trenquem, guió realitzat per Alba Llorraine Ryan, Biel Codinach, Eulàlia Domingo i Pol Garruta de l’Escola Súnion de Barcelona; Que sigui qui vulgui, guió realitzat per Jordi Soteras Fatjó, Lis Xiachui Pérez, Maria Montesinos Díaz, Philippe Baigun de Sangenís i Víctor Iranzo Boyero de l’Escola el Brot de Sant Joan Despí.

Grups guanyadors modalitat – Realització d’una creació audiovisual

Dins la categoria 17-18 anys: És hora de canviar, guió realitzat per Sara Coma, Inés Montesinos, Maria Pedraza i Pablo Rodrigo del Col·legi Jesús-Maria St Gervasi de Barcelona; Sòc dona, guió realitzat per Aisatu Sankareh, Fatumata Saho, Setu Konteh, del Güell Espai Jove, Girona.

Dins la categoria 14-16 anys: On està la Gràcia? Guió realitzat per Andrea Muñoz, Ángel Alacid, Antony Díaz, Balkissa Kabore i Bruno Lima, de l’E.E. Mare de Déu de Montserrat, Barcelona; El masclisme, guió realitzat per Ivet Moreno, Júlia Eroles i Rita Dávila, de l’Institut Montgrós, de Sant Pere de Ribes.

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Drina Ergueta

Drina Ergueta

Periodista y antropóloga. Comunicación y feminismo son sus temas predilectos desde hace más de una década. Articulista en medios bolivianos y portales feministas de España/México.

També et pot interessar