Dilluns 04 març 2024

Dilluns 04 març 2024

Euskadi: La III Trobada de Pensament Feminista passa a format online a causa de la Covid-19 / La Independent / Notícies Gènere

 

La III Trobada de Pensament Feminista de Madejas contra la violència sexistas, es realitzarà el proper dissabte 24 d’octubre, de 9.00 a 19.30 h, des del perfil de Facebook de l’entitat, des d’on es podrà seguir i debatre sobre les nenes i els nens víctimes de violència de gènere.

 

 

 

 


Aquest esdeveniment estava previst dur-se a terme en forma presencial a l’Aquarium de Donostia-Sant Sebastià, però a causa de les noves restriccions s’ha passat a format en línia, segons les noves normes d’aforament dictaminades pel govern del País Basc a causa de la negativa evolució de la pandèmia de la Covid-19.

El tema central de la trobada és l’anàlisi de la situació de nenes i nens víctimes directes de la violència de gènere. Aquesta dura realitat ha costat la vida en els últims 7 anys a 37 menors, segons dades del Ministeri d’Igualtat.

La trobada és gratuïta i es veurà en directe des del perfil de Facebook de Madejas contra la violència sexista. Per a consultes i inscripció està habilitat el correoencuentrofeministamadejas@gmail.com. La iniciativa comptarà amb diferents ponents que, des de la seva àrea de coneixement, analitzaran i donaran a conèixer la problemàtica de les nenes i nens víctimes de violència, amb el focus posat en visibilitzar la sensibilització i transversalitat que requereixen el seu abordatge.

Per a les organitzadores, la distància física obligada per les mesures sanitàries no ha de suposar una pèrdua en les possibilitats de complir els objectius proposats per a aquesta trobada que, des de la seva primera edició el 2018, es proposa conscienciar la ciutadania sobre les violències que s’exerceixen sobre les dones.

Així mateix, queda suspesa la presentació del llibre “Madejas contra la violencia sexista: De una historia local al movimiento social”, aquest acte havia de tenir lloc a l’Aquarium el divendres 23 a la tarda. El llibre, escrit durant el període de confinament pel coronavirus, explora la història de Madejas des dels seus inicis a l’actualitat.

 

 

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Perú: VII Trobada Nacional de la Dona Periodista

VII Trobada Nacional de la Dona Periodista, organitzat per l’Associació Nacional de Periodistes del Perú...

Trobada amb feministes guatemalteques

Entrepobles organitza a Ca la Dona una trobada* amb feministes de Guatemala: Paula del Cid...

Ètica de la informació en temps de pandèmia. Webinar

  La informació comporta una exigència de rigor i transparència com a valors ètics essencials.

...