jueves 08 junio 2023

jueves 08 junio 2023

Compartir

TARGETA VERMELLA als diaris: El País, El Periódico de Cataluña, Ara i El Mundo

 

Males pràctiques en el llenguatge no sexista

Amb motiu de les eleccions italianes, aquest cap de setmana els quatre diaris esmentats han caigut en el mateix error al publicar en les seves pàgines en la informació de les elecions italianes la fotografia que publiquem en un clar i demostratiu exemple de comunicació sexista.

Tant la foto com el seu peu indiquen clarament la manca de rigor informatiu en fer ús i persistir en publicar imatges estereotipades que no incideixen per res en les característiques informatives que es desenvolupen en l’informació.

Per aquest motiu La Independent ha d’assenyalar amb la Targeta Vermella a El País, El Periódico de Cataluña, Ara i El Mundo.

D’altra banda fem extensible aquesta Tarjeta Vermella al diputat Toni Cantó de UPYD per les seves desafortunades declaracions sobre la violència de gènere que denoten, no solament mala fe, sinó també una manca absoluta de criteri sobre aquesta greu problemàtica que deixa cada any unes xifres de dones assassinades esgarrifosa. Per més “INRI” el diputat està adscrit en el Congrés dels Diputats a la comissió d’Igualtat on es veu que no s’assabenta absolutament de res.Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Crear comunidad, crear conocimiento. El gran cambio.

Catalunya: Obren expedient a professor acusat d’homofòbia / La Independent / Noticies Génere

Barcelona: 26N Ens volem vives i amb vides dignes / La Independent / Notícies Gènere