sábado 25 mayo 2024

sábado 25 mayo 2024

Compartir

Internacional – Colòmbia:Canviarem el Món amb les Nostres Idees / La Independent / Notícies gènere

No hay traducción disponible

La Xarxa Internacional de Dones de Negre, juntament amb la Ruta Pacífica de les Dones (Colòmbia), estan preparant la XV Trobada Internacional, serà la primera que se celebri en un país llatinoamericà. La cita està prevista del 22 al 26 de novembre a Bogota 

 

ruta pacifica

Foto de la Ruta Pacifica de Mujeres

 

 

Aquesta trobada coincidirà amb el 25 de Novembre, Dia Internacional contra la Violència vers les Dones. Per a la Ruta Pacífica aquesta és la data  quan el Feminisme d’ Amèrica Llatina es mostra contundent contra les Violències i Feminicidis i concretament a Colòmbia, donant visibilitat als efectes de les guerres en la vida i en el cossos de les dones.

L’objectiu de la trobada es basa en: el debat d’aspectes crucials per a l’Enfortiment de la Xarxa Internacional de Dones de Negre; en l’impacte de les guerres i el militarisme en la vida del planeta i el seu medi;  en la producció d’armes juntament amb la creació de conflictes,la seguretat, i les multinacionals; i en el debat sobre el futur de la Xarxa Ineternacional de les Dones de Negre, en aspectes polítics, d’organització i d’intercanvi.

Segons la ruta Pacifica a Colòmbia es viu un conflicte armat des de fa 60 anys, on s’han violat els drets humans amb les seves greus conseqüències, i havent estat les dones les més perjudicades. La militarització ha impregnat la vida social i ha centrat la seguretat en l’armamentisme, sent la violència l’única manera de resoldre els conflictes, utilitzant la força i el militarisme.

Des de l’organització d’aquesta Trobada es fa una crida perquè les dones del món, feministes, dones que treballen contra les guerres, participin aportant idees i fent propostes.

 

 

 

 

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Picture of Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Concurs Fotogràfic de La Fundació Walter Benjamin: INFANCIAS: VARIOS MUNDOS.

Text original en castellà Fotografía 2011 INFANCIAS VARIOS MUNDOS ACERCA DE LA INEQUIDAD EN LA...

Turquia: Mor l’advocada Kurda Ebru Timtik, després de 238 dies de vaga de fam / La Independent / Notícies Gènere

Per Redacció AmecoPress Mor l 8217 advocada kurda Ebru Timtik després 238 dies de...

Cuba: Biblioteca privada en memoria de la lidereza de las Damas de Blanco

Para honrar la memoria de la líder de las Damas de Blanco Laura Pollán fallecida...