lunes 05 junio 2023

lunes 05 junio 2023

Compartir

Estat Espanyol: Ampliar llei contra la violència de gènere una aposta del Congrés /La Independent / Notícies gènere

No hay traducción disponible

A onze anys de vigència de la llei de protecció integral contra la violència de gènere, el Congrés aposta per modificar-la. La proposta de reforma inclouria en el seu àmbit d’aplicació altres formes de maltractament, com la violència sexual, la trata de persones i els matrimonis forçats.

 

 

 

La Llei del 2004 recentment modificada, i coneguda com a Llei d’Infància, ha inclòs com a víctimes directes a les filles i fills de les dones que pateixen violència de gènere. Experts i experts alerten sobre els inconvenients de la seva aplicació, quan els agressors gaudeixen de permisos amb els seus fills sense supervisió.

En la llei d’infància no es tenen en compte les situacions de risc en què es veuen molts menors quan no es garanteix la seva seguretat. Durant aquest any han estat assassinats vuit menors pels seus pares o les parelles de les seves mares.

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Estat Espanyol: Associacions d’afectades per endometriosi porten els seus reclams al Congrés / La Independent / Notícies gènere

Lleida: Premis Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere distingeixen de Segre, Lleida TV i El Mundo / La Independent / Notícies gènere

Europa: El corredor de la esperanza y la muerte / La Independent / Notícies Gènere