jueves 08 junio 2023

jueves 08 junio 2023

Compartir

El conseller de Benestar Social i Família redueix el pressupost de totes les unitats menys a l’ICASS

FLAIX

El conseller Josep Lluís Cleries ha presentat els pressupostos al Parlament aquest 28 de juny tot confirmant una reducció general menys en el cas de l’ICASS, que augmenta un 6’7%  arribant al 78% del pressupost total, per atendre les persones més vulnerables “amb recursos destinats a la promoció de l’autonomia personal i la lluita contra la pobresa”.

El Departament disposarà enguany  2.223,58 milions d’euros, això suposa un 4,6% menys que el darrer any. S’han reduït 27 llocs de treball i l’inversió en equips i en subvencions i programes.

Pel que fa al suport a les persones més vulnerables les accions prioritaries seran: Promoure l’autonomia personal; Fomentar la inclusió social i lluitar contra la pobresa; Millorar les polítiques de prevenció, suport i protecció a la infància i l’adolescència; Promoure la integració de les persones nouvingudes, amb drets i deures; Impulsar la participació activa de la gent gran en la societat; Impulsar les polítiques de joventut ; Fomentar el civisme, el voluntariat i el suport al tercer sector;Enfortir les polítiques de suport a la família; i Impulsar les polítiques de dones.

 L’impuls a les polítiques de dones estaran encaminades cap a la consecució dels canvis necessaris que permetin una relació de plena igualtat entre dones i homes en tots els àmbits

 

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Guatemala:El femicidi i la violència contra les dones ha de ser prioritari

Barcelona – Estado español: acto de clausura del proyecto de emprendimiento en clave de género “Mujeres con Valor.es” / La Independent / Notícies gènere

Les 25 catalanes més influents al diari Ara