martes 25 junio 2024

martes 25 junio 2024

Compartir

Documental sobre les dones en processos migratoris

Amb la participació de Mujeres Pa’lante i el suport de l’antropòloga Tanja Wol, es pretén realitzar un documental l’objectiu és fer un retrat de la situació que viuen les dones en processos migratoris, en el context de l’actual crisi econòmica, i per altra banda, mostrar la força d’aquestes dones per somriure, per afrontar desafiaments, per canviar la realitat en què viuen i sobretot per seguir lluitant pels seus somnis. Històries quotidianes amb les que ens trobem cada dia però que són silenciades pels mitjans de comunicació convencionals.

Aquest documental explicant la història de dues dones que han migrat a Catalunya en circumstàncies diferents i que han format part del projecte Mujeres Pa’lante, es realitzarà a través d’aquestes històries de vida indagant en les motivacions que les van llançar a creuar oceans, així com en les raons per continuar vivint fora del seu país, retrataremos l’experiència que han tingut amb la discriminació i la xenofòbia social, la precarietat laboral entre altres reptes que s’enfronten diàriament les dones migrades en el context social actual.

L’objectiu no és mostrar aquestes dones com víctimes, sinó com indivídues que lluiten per una vida digna tot i els desafiaments que es troben com a dones i com a immigrants en una societat que avui més que mai es torna xenòfoba i conservadora.

Més informació

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Barcelona: 25 Noviembre. Hospitalet

...

Convergència Democràtica de Catalunya : MANIFEST AMB MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA, 8 DE MARÇ DE 2012

El món està canviant i les societats estan dibuixant un nou paradigma en què res...

Los fondos de Mujeres. ¿Qué es Calala?

Calala-Fondo de Mujeres, una apuesta solidaria y comprometida con la movilización de recursos para la...