Monday 02 October 2023

Monday 02 October 2023

Compartir

Documental sobre les dones en processos migratoris

Amb la participació de Mujeres Pa’lante i el suport de l’antropòloga Tanja Wol, es pretén realitzar un documental l’objectiu és fer un retrat de la situació que viuen les dones en processos migratoris, en el context de l’actual crisi econòmica, i per altra banda, mostrar la força d’aquestes dones per somriure, per afrontar desafiaments, per canviar la realitat en què viuen i sobretot per seguir lluitant pels seus somnis. Històries quotidianes amb les que ens trobem cada dia però que són silenciades pels mitjans de comunicació convencionals.

Aquest documental explicant la història de dues dones que han migrat a Catalunya en circumstàncies diferents i que han format part del projecte Mujeres Pa’lante, es realitzarà a través d’aquestes històries de vida indagant en les motivacions que les van llançar a creuar oceans, així com en les raons per continuar vivint fora del seu país, retrataremos l’experiència que han tingut amb la discriminació i la xenofòbia social, la precarietat laboral entre altres reptes que s’enfronten diàriament les dones migrades en el context social actual.

L’objectiu no és mostrar aquestes dones com víctimes, sinó com indivídues que lluiten per una vida digna tot i els desafiaments que es troben com a dones i com a immigrants en una societat que avui més que mai es torna xenòfoba i conservadora.

Més informació

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Emprenent solidaritat

Foto: Surt    Entrevistem a Fina Rubio que va rebre el reconeixement com a Emprenedora...

Beques per a emprenedores del Foment del Treball de Barcelona

  Sobre la convocatòria d’AWESPAIN 2021, programa de formació, que finalitza el 23 d’abril ens...

Londres: Nemat “Minouche” Shafik, primera dona en liderar la LSE / La Independent / Notícies Génere

L’actual sub governadora del Banc d’Anglaterra (BoE), Nemat “Minouche” Shafik, serà des del setembre de...