lunes 05 junio 2023

lunes 05 junio 2023

Cubelles: Dones La Fita. 15 anys de l’entitat / La Independent / Notícies Gènere

No hay traducción disponible

Aquest any Dones La Fita. celebren els 15 anys de l’entitat.  Una setmana on xerrades i exposicions es repartiran els actes en motiu del Dia Internacional de les Dones. L’acte inaugural, organitzat per la regidoria d’Igualtat i l’associació de Dones La Fita,serà el dissabte 5 de març a les 12.00 h. i consistirà en una xerrada sobre els safaretjos.

 

Fita del terme 2

L’ entitat capdaventera en sol·licitar la recuperació a través de la campanya Salvem els Safareigs des de fa anys es mostra satisfeta per l´inclusió de la rehabilitació dels mateixos en el Pla de Mandat 2015 -2019.

Ràdio Cubelles oferirà un programa especial que comptarà amb connexions al Centre d´Informació i Documentació de les Dones Violeta.

El dia 6 hi haurà la lectura Manifest a la Fita del Terme a les 12h . Dimarts dia 8 es presenta al Centre Violeta una exposició documental i audio visual de les activitats dels 15 anys de l´entitat. I divendres, 11 de març, el Sopar tradicional al restaurant la Font.

El programa d’actes al voltant del Dia Internacional de les Dones es clourà amb un recital de poesia de Francesca Calaf, el divendres 18 de març.

 

 

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Barcelona: Cine dirigido por mujeres en la televisión betevé / La Independent / Noticias género

Comunicat ASDones: Totes al carrer: No és abús, és una violació. Prou justícia patriarcal

Rajae Karoui: “Me gusta liderar un grupo como Salam”