lunes 02 octubre 2023

lunes 02 octubre 2023

Compartir

Campanya ‘Som el que fem, som el que ens proposem’ sobre l’esport inclusiu

Som el que fem, som el que ens proposem neix amb l’objectiu de sensibilitzar la societat sobre la realitat de les persones amb discapacitat física i formar a les educadores i educadors perquè puguin aplicar la pràctica d’esport inclusiu; és a dir, que tinguin eines per adaptar les classes d’educació física per tal que la joventut amb discapacitat física pugui fer esport en les mateixes condicions que la resta d’esportistes joves.

Aquesta campanya està impulsada per la Fundació FC Barcelona, l’Institut Guttmann, el Comitè Paralímpic Internacional, i el Departament de Benestar Social i Família. El projecte reivindica el paper de l’escola com a espai normalitzador i d’igualtat d’oportunitats per a tothom i aposta per una pràctica d’activitat física inclusiva que permeti compartir coneixement, ensenyament i aprenentatge mutu.  

S’oferiran diverses sessions formatives a mestres i joves. Metges i mestres d’educació física de l’Institut Guttmann, amb expertesa en esport inclusiu, formaran a més de 150 professionals de l’educació de Catalunya amb eines i metodologies de treball que permetin a la mainada amb alguna discapacitat física fer esport d’una manera normalitzada.

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Festival de Poesia de Barcelona: Cicle Entre Amigues: “Un trio entorn l’erotisme i la poesia”

Des de fa deu anys,  Pròleg convoca dins el marc del Festival de Poesia de Barcelona,...

Catalunya: Balanç de l’ICD de 10 anys de funcionament de la Línia d’atenció a les dones en situació de violència

L’Institut Català de els Dones fa balanç de deu anys de funcionament de la Línia...