Dimecres 29 març 2023

Dimecres 29 març 2023

Compartir

Campanya ‘Som el que fem, som el que ens proposem’ sobre l’esport inclusiu

Som el que fem, som el que ens proposem neix amb l’objectiu de sensibilitzar la societat sobre la realitat de les persones amb discapacitat física i formar a les educadores i educadors perquè puguin aplicar la pràctica d’esport inclusiu; és a dir, que tinguin eines per adaptar les classes d’educació física per tal que la joventut amb discapacitat física pugui fer esport en les mateixes condicions que la resta d’esportistes joves.

Aquesta campanya està impulsada per la Fundació FC Barcelona, l’Institut Guttmann, el Comitè Paralímpic Internacional, i el Departament de Benestar Social i Família. El projecte reivindica el paper de l’escola com a espai normalitzador i d’igualtat d’oportunitats per a tothom i aposta per una pràctica d’activitat física inclusiva que permeti compartir coneixement, ensenyament i aprenentatge mutu.  

S’oferiran diverses sessions formatives a mestres i joves. Metges i mestres d’educació física de l’Institut Guttmann, amb expertesa en esport inclusiu, formaran a més de 150 professionals de l’educació de Catalunya amb eines i metodologies de treball que permetin a la mainada amb alguna discapacitat física fer esport d’una manera normalitzada.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar