sábado 10 junio 2023

sábado 10 junio 2023

Compartir

Barcelona: “Teràpia Feminista i Transformació Social” / La Independent / Notícies Génere

No hay traducción disponible

 La Xarxa de Psicoterapeutes Feministes té previst aquest mes d’abril iniciar la Formació de “Teràpia Feminista i Transformació Social” a Barcelona.

 

Garaizabal

 

La formació serà impartida per terapeutes d’àmplia trajectòria: Cristina Garaizabal Elizalde, professional prestigiosa i amb ampli recorregut dins de la psicoterapia feminista i pionera en l’acompanyament terapèutic a persones trans;  Azucena González San Emeterio és experta en Teràpia Gestalt i Feminisme, amb àmplia trajectòria en el treball individual i grupal;  Majo Torres Costa és psicoanalista, experta en gènere, violència i diversitat sexual, amb experiència en el treball terapèutic individual i grupal.

Els objectius de la formacio impliquen: construir una intervenció terapèutica des d’una mirada feminista de la subjectivitat i Integrar una perspectiva crítica de la societat i de les formes de relacions humanes establertes.

I està dirigida a: psicòlegs i psicòlogues, psicoterapeutes, educadores i educadors i professionals del treball social entre altres professionals de la salut amb interès a incorporar a la teràpia una mirada feminista i social.

 

 

 

Dates: 24-25 Abril / 29-30 Maig / 26-27 Juny

Horari: Divendres 16:30 a 20:30 hs. / Dissabte 10:30 a 20:00 hs.

Mes informacio

 

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

La FAL en Taroudant. Debate sobre arte, cultura y transformación social

Las razas que hay en esta Tierra

COMUNICAT CA LA DONA. 1er de maig: temps de crisi, temps de revoltes