viernes 24 marzo 2023

viernes 24 marzo 2023

Compartir

Barcelona: La Comissió Dones en Valor promou empresàries dirigents de diversos sectors

Les tecnologies, el retail i el turisme presentat per expertes d’alt nivell 

alt

La Comissió de Dones en Valor, durant aquest any 2022 ha organitzat 4 dinars-Fòrum, han col·laborat en la organització de congressos i esdeveniments sobre dones emprenedores dintre de les TICS. I algunes de les seves representants, com Isabel Sabadí (Directora de l’associació Network 22@) i Susana Prado (Presidenta de la Comissió de Dones en Valor) han participat com a ponents en actes diversos organitzats a Barcelona, per grups empresarials i per institucions oficials.

La participació d’emprenedores, empresàries i executives com associades al Network 22@ i com a participants de Dones en Valor, ha crescut aquest any.

22adonesvalor-oct_pet.jpg

Ara, anuncien l’últim dinar col·loqui de aquest any, que tindrà lloc el proper dimarts 8 de novembre a les 13.00h a l’Hotel Novotel Barcelona City (Avinguda Diagonal, 201. Barcelona. Aquesta vegada tornaran a parlar del turisme, un sector que torna a créixer, i en el que les dones mantenen llocs directius i tenen molt a dir.  El col·loqui es fa després de les ponències. Es produirà un diàleg de dues professionals del sector. Daniela Freund, Bachelor in Tourism and Hospitality Management coordinator a IQS Barcelona i Sònia Gil-Gibernau, General Manager at Novotel Barcelona City. Ambdues expertes en gestió turística i hotelera.

L’acte tindrà lloc al Novotel, i s’inicia a les 13,30h. La presentació i moderació és a càrrec de Susana Prado, Presidenta de la Comissió de Dones en Valor i Directora, INETUM Catalunya. Després es fa un dinar i posteriorment el debat entre les assistents, que es poden apuntar tant si són associades a Network 22@, com si no ho són. [+info]

alt

A destacar el dinar-fòrum del mes de setembre que va comptar amb Nina Kavaliova, Shopping Centre Manager, Diagonal Mar, Sabrina Barnhart, Site Lead, Amazon Barcelona. Podeu trobar la crònica d’aquest últim dinar. aquí: Cal inscriure’s a la WEB

.

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).

There is no Event

També et pot interessar