Monday 05 June 2023

Monday 05 June 2023

Compartir

Barcelona: La Comissió Dones en Valor promou empresàries dirigents de diversos sectors

Les tecnologies, el retail i el turisme presentat per expertes d’alt nivell

La Comissió de Dones en Valor, durant aquest any 2022 ha organitzat 4 dinars-Fòrum, han col·laborat en la organització de congressos i esdeveniments sobre dones emprenedores dintre de les TICS. I algunes de les seves representants, com Isabel Sabadí (Directora de l’associació Network 22@) i Susana Prado (Presidenta de la Comissió de Dones en Valor) han participat com a ponents en actes diversos organitzats a Barcelona, per grups empresarials i per institucions oficials.

La participació d’emprenedores, empresàries i executives com associades al Network 22@ i com a participants de Dones en Valor, ha crescut aquest any.

22adonesvalor-oct_pet.jpg

Ara, anuncien l’últim dinar col·loqui de aquest any, que tindrà lloc el proper dimarts 8 de novembre a les 13.00h a l’Hotel Novotel Barcelona City (Avinguda Diagonal, 201. Barcelona. Aquesta vegada tornaran a parlar del turisme, un sector que torna a créixer, i en el que les dones mantenen llocs directius i tenen molt a dir.  El col·loqui es fa després de les ponències. Es produirà un diàleg de dues professionals del sector. Daniela Freund, Bachelor in Tourism and Hospitality Management coordinator a IQS Barcelona i Sònia Gil-Gibernau, General Manager at Novotel Barcelona City. Ambdues expertes en gestió turística i hotelera.

L’acte tindrà lloc al Novotel, i s’inicia a les 13,30h. La presentació i moderació és a càrrec de Susana Prado, Presidenta de la Comissió de Dones en Valor i Directora, INETUM Catalunya. Després es fa un dinar i posteriorment el debat entre les assistents, que es poden apuntar tant si són associades a Network 22@, com si no ho són. [+info]

alt

A destacar el dinar-fòrum del mes de setembre que va comptar amb Nina Kavaliova, Shopping Centre Manager, Diagonal Mar, Sabrina Barnhart, Site Lead, Amazon Barcelona. Podeu trobar la crònica d’aquest últim dinar. aquí: Cal inscriure’s a la WEB

.

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Cedaw mios

En dones grans…més pobresa?

Els petons entre dones encara escandalitzen

El documental “Lluvia del Norte” s’estrenarà el divendres 9 de març a Santa Coloma