Tuesday 16 July 2024

Tuesday 16 July 2024

Compartir

Barcelona: La Comissió Dones en Valor promou empresàries dirigents de diversos sectors

Les tecnologies, el retail i el turisme presentat per expertes d’alt nivell

La Comissió de Dones en Valor, durant aquest any 2022 ha organitzat 4 dinars-Fòrum, han col·laborat en la organització de congressos i esdeveniments sobre dones emprenedores dintre de les TICS. I algunes de les seves representants, com Isabel Sabadí (Directora de l’associació Network 22@) i Susana Prado (Presidenta de la Comissió de Dones en Valor) han participat com a ponents en actes diversos organitzats a Barcelona, per grups empresarials i per institucions oficials.

La participació d’emprenedores, empresàries i executives com associades al Network 22@ i com a participants de Dones en Valor, ha crescut aquest any.

22adonesvalor-oct_pet.jpg

Ara, anuncien l’últim dinar col·loqui de aquest any, que tindrà lloc el proper dimarts 8 de novembre a les 13.00h a l’Hotel Novotel Barcelona City (Avinguda Diagonal, 201. Barcelona. Aquesta vegada tornaran a parlar del turisme, un sector que torna a créixer, i en el que les dones mantenen llocs directius i tenen molt a dir.  El col·loqui es fa després de les ponències. Es produirà un diàleg de dues professionals del sector. Daniela Freund, Bachelor in Tourism and Hospitality Management coordinator a IQS Barcelona i Sònia Gil-Gibernau, General Manager at Novotel Barcelona City. Ambdues expertes en gestió turística i hotelera.

L’acte tindrà lloc al Novotel, i s’inicia a les 13,30h. La presentació i moderació és a càrrec de Susana Prado, Presidenta de la Comissió de Dones en Valor i Directora, INETUM Catalunya. Després es fa un dinar i posteriorment el debat entre les assistents, que es poden apuntar tant si són associades a Network 22@, com si no ho són. [+info]

alt

A destacar el dinar-fòrum del mes de setembre que va comptar amb Nina Kavaliova, Shopping Centre Manager, Diagonal Mar, Sabrina Barnhart, Site Lead, Amazon Barcelona. Podeu trobar la crònica d’aquest últim dinar. aquí: Cal inscriure’s a la WEB

.

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Picture of Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

36 escriptores cubanes contra la violència masclista

‘Passar del silenci al crit‘ li deia la doctora i narradora Laidi Fernández de...

ÍNDEX D’ EQUITAT DE GÈNERE 2012: L’Estat espanyol ja ha començat a retrocedir

Encara que el conjunt de territoris de l’Estat espanyol apareix entre els països de millor...

Logo de la Red Internacional de Periodistas con Visión de Género

La XIPVG inicia una campanya per l’agenda per a la igualtat de gènere als mitjans

La Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere (XIPVG) crida els governs, els mitjans...