jueves 18 julio 2024

jueves 18 julio 2024

Compartir

Barcelona: La Campanya SantMartíAmbVeudeDonaDigital finalitza el 31 de gener / La Independent / Notícies Breus

‘ Associació Món Comunicació (AMC) està desenvolupant un Projecte Global de col·laboració amb les associacions de dones de Sant Martí, que ho sol·liciten, per facilitar el seu apoderament a través de formació digital i en la promoció del que ofereixen. PARTICIPA!

 

Durant la segona setmana de febrer,  aquesta associació farà un sorteig general, en el qual hi podran participar -tant les persones que han col·laborat fins ara en la Campanya- com les que hi participin fins al 31 de gener.

La llista de baix els productes i propostes procedeixen de comerços i entitats col·laboradores, tan del districte -perquè en la situació actual es considera necessari promoure el comerç de proximitat- com d’altres llocs de la ciutat de Barcelona. També és important promocionar els llibres i novel·les de dones. D’aquests sortejos s’informarà oportunament a santmartiambveudedona.cat. i se’n farà promoció continuada a les xarxes socials, i per mailing. Com podeu veure al  Llistat dels sorteigs que es faran el 8 de febrer, a aquest PDF dels Sorteigs,  que s’ha publicat al Blog de Món Comunicació.

Encara s’hi pot participar a travès de la pàgina de GOFUNDME; i aconsseguir alguns del sortejos: Podreu gaudir, entre altres coses, de: 2 dinars a restaurants, entrades de teatre, cine i concerts, matriculació gratuita +invitacions a gimnàs, sessions de massatge, sanació, ioga, i prerruqueria, aixi com vals pera a comprar productes i novel·les de escriptores i best sellers i moltes coses més. [+Info]

alt

 

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

México: La cineasta Patricia Martínez de Velasco ha ganado el Premio Estela de Narrativa 2012

La cineasta mexicana Patricia Martínez de Velasco ganó con su largometraje “Aquí entre nos” el...

monitoreo medios

Cuba: “Coloquio Internacional Mujeres y medios masivos de comunicación en la historia y la cultura de la América Latina y el Caribe

No hay traducción disponible Aquest Col·loqui Internacional serà a La Casa de Las Américas, La...

Barcelona: Presentacio de Llibres al CPC / La Independent / Notícies gènere

No hay traducción disponible “Entrevistas-Dialogos con la Politica, la Cultura y el Poder” de Margarita...