alt

Compartir

Barcelona: La Campanya SantMartíAmbVeudeDonaDigital finalitza el 31 de gener

‘ Associació Món Comunicació (AMC) està desenvolupant un Projecte Global de col·laboració amb les associacions de dones de Sant Martí, que ho sol·liciten, per facilitar el seu apoderament a través de formació digital i en la promoció del que ofereixen. PARTICIPA!

Durant la segona setmana de febrer,  aquesta associació farà un sorteig general, en el qual hi podran participar -tant les persones que han col·laborat fins ara en la Campanya- com les que hi participin fins al 31 de gener.

La llista de baix els productes i propostes procedeixen de comerços i entitats col·laboradores, tan del districte -perquè en la situació actual es considera necessari promoure el comerç de proximitat- com d’altres llocs de la ciutat de Barcelona. També és important promocionar els llibres i novel·les de dones. D’aquests sortejos s’informarà oportunament a santmartiambveudedona.cat. i se’n farà promoció continuada a les xarxes socials, i per mailing. Com podeu veure al  Llistat dels sorteigs que es faran el 8 de febrer, a aquest PDF dels Sorteigs,  que s’ha publicat al Blog de Món Comunicació.

Encara s’hi pot participar a travès de la pàgina de GOFUNDME; i aconsseguir alguns del sortejos: Podreu gaudir, entre altres coses, de: 2 dinars a restaurants, entrades de teatre, cine i concerts, matriculació gratuita +invitacions a gimnàs, sessions de massatge, sanació, ioga, i prerruqueria, aixi com vals pera a comprar productes i novel·les de escriptores i best sellers i moltes coses més. [+Info]

alt

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).

També et pot interessar