martes 16 julio 2024

martes 16 julio 2024

Compartir

Barcelona: Desigualtat home-dona als Mitjans: Què hi podem fer? / La Independent / Notícies gènere

 

 

Aquest seminari, convocat per la Secretaria d’Igualtat del Sindicat de Periodistes de Catalunya (SPC), es celebrarà el dimecres 3 de desembre al Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Tractarà sobre la situació laboral de les dones periodistes, el paper de la negociació col·lectiva en la igualtat d’oportunitats laborals i professionals; el plans d’igualtat i la seva incidència en l’accès als llocs de decisió, la conciliació laboral i familiar i casos d’assetjament. També hi haurà un espai per a les bones pràctiques.

Hi participaran: Elena Tarifa, Responsable de la Secretaria d’Igualtat de l’SCP; Míriam Mateos, Consultora del Grup-Pitagora, Executive and live coach-Agent d’Igualtat d’Oportunitats; Rosa Solbes, primera Directora de Ràdio 9, ex-Presidenta de la Unió de Periodistes Valencians, ex-membre del Consell d’Administració de Radiotelevisió Valenciana (RTVV); Laura Sayavera, redactora i membre del Comité d’Empresa a Barcelona del diari El Punt-Avui; Santi Sans, Director de Recursos Humans del grup de comunicació Diari Segre; i Marta Coronas, CEO de Grup-Pitagora, Consultora de Recursos Humans, Formació i Implantació de Plans d’Igualtat.

Per acabar hi haurà un debat obert.

Enllaç programa

(*) L’acte dimecres 3 de desembre de 12a 14 hores, al Col•legi de Periodistes de Catalunya ” Desigualtat home-dona als Mitjans: Què hi podem fer? es farà  , Rambla de Catalunya, 10, 1er pis, Barcelona

Organitza: Sindicat de Periodistes de  Catalunya (SPC). Col·labora CLUB PITAGORA

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Picture of Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

«Las mujeres sumamos desigualdades y en el caso de las violencias machistas hay muchas carencias»

Entrevistamos a Sira Vilardell, directora general de Fundación Surt desde hace dos años.

...

L’Ajuntament de València prohibeix interpretar la Muixeranga a l’acte en memòria de les víctimes del franquisme soterrades als fossars comuns del Cementeri

L’Ajuntament de València prohibeix interpretar la Muixeranga , l’Himne de la República , Fosses del...

Fòrum Fem Talent: 10 anys visibilitzant el talent femení

No hay traducción disponible Aquest proper 9 de març tindrà lloc al Parc Tecnològic Nord...