jueves 08 junio 2023

jueves 08 junio 2023

Compartir

Barcelona: Desigualtat home-dona als Mitjans: Què hi podem fer? / La Independent / Notícies gènere

 

 

Aquest seminari, convocat per la Secretaria d’Igualtat del Sindicat de Periodistes de Catalunya (SPC), es celebrarà el dimecres 3 de desembre al Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Tractarà sobre la situació laboral de les dones periodistes, el paper de la negociació col·lectiva en la igualtat d’oportunitats laborals i professionals; el plans d’igualtat i la seva incidència en l’accès als llocs de decisió, la conciliació laboral i familiar i casos d’assetjament. També hi haurà un espai per a les bones pràctiques.

Hi participaran: Elena Tarifa, Responsable de la Secretaria d’Igualtat de l’SCP; Míriam Mateos, Consultora del Grup-Pitagora, Executive and live coach-Agent d’Igualtat d’Oportunitats; Rosa Solbes, primera Directora de Ràdio 9, ex-Presidenta de la Unió de Periodistes Valencians, ex-membre del Consell d’Administració de Radiotelevisió Valenciana (RTVV); Laura Sayavera, redactora i membre del Comité d’Empresa a Barcelona del diari El Punt-Avui; Santi Sans, Director de Recursos Humans del grup de comunicació Diari Segre; i Marta Coronas, CEO de Grup-Pitagora, Consultora de Recursos Humans, Formació i Implantació de Plans d’Igualtat.

Per acabar hi haurà un debat obert.

Enllaç programa

(*) L’acte dimecres 3 de desembre de 12a 14 hores, al Col•legi de Periodistes de Catalunya ” Desigualtat home-dona als Mitjans: Què hi podem fer? es farà  , Rambla de Catalunya, 10, 1er pis, Barcelona

Organitza: Sindicat de Periodistes de  Catalunya (SPC). Col·labora CLUB PITAGORA

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

6è Premi Nafent, finançament de projectes fets per i per a joves

Barcelona: Estudi de la Universitat de Barcelona sobre desocupació i la precarietat laboral / La Independent / Notícies gènere

Periodista y escritora

Cuerpos equivocados