martes 03 octubre 2023

martes 03 octubre 2023

Compartir

Article sobre La Independent al primer número de nou format de Capçalera, revista del CPC.

No hay traducción disponible

El Col·legi de Periodistes de Catalunya celebra l’aparició d’un nou format de la seva revista Capçalera que ha tingut una bona acceptació: “Alguns dels col·legiats i col·legiades que ja han rebut la redissenyada revista “Capçalera”, han fet arribar al Col·legi els seus comentaris, majoritàriament positius, destacant-ne el nou format, l’agilitat de lectura i la qualitat dels seus continguts. Una valoració que encoratja a continuar apostant per oferir informació amb el màxim de valor afegit i d’anàlisi de la professió periodística.”

Des de La Independent també celebrem que aquest primer número d’aquest nou format de Capçalera aculli un article de la periodista Lali Sandiumenge sobre La Independent (número 157, pàgines 64 a la 67). Si bé el títol “Per uns mitjans sense gènere” pot confondre a lectores i lectors, no hi ha dubte que sota el sotstítol “L’agència de notícies La Independent lluita per aconseguir uns models d’informació no discriminatoris amb les dones”,  l’article reflecteix la conversa de l’autora amb un petit nombre de companyes de l’equip de gestió i del consell de redacció, les periodistes de La Independent: Teresa Carreras (directora), Tona Gusi (sotsdirectora), Amada Santos (fotografia) i Diva Criados (cap de les seccions de Drets Humans de les Dones i Violències contra les dones).

La il·lustració a càrrec de Francesco Cusumano, malgrat, segurament, l’esforç per posar-hi en relleu una imatge de dones és un mal exemple de la comunicació des de la visió de gènere o d’una comunicació no sexista.

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Argentina: El Consejo Nacional de las Mujeres y la Universidad Nacional de José C. Paz sellaron convenio

En el marco de la “Jornada de Información y Conocimiento de la Ley 26.485 de...

2012, un año de esfuerzos. 2013, mayor compromiso de La Independent

  EDITORIAL 2012 nos ha dejado con un nuevo gobierno que repite, que tiene un...

Mujeres Artistas viajará a Egipto por la Paz y la Igualdad en Oriente Medio “por una constitución escrita en femenino”

El Viaje a Egipto tendrá lugar del 1 al 7 de diciembre, cofinanciado por la...