viernes 29 septiembre 2023

viernes 29 septiembre 2023

Compartir

Altafulla – Catalunya: Exposició Quina feinada! Per visibilitzar la invisibilització de la dona / La Independent / Notícies gènere

El pasat 15 de novembre, a Altafulla, va començar l’exposició Quina feinada!, que des de l’Observatori de les dones en els mitjans de comunicación es realitzarà a diverses seus. “Aquesta mostra itinerant posa en evidència la discordança entre la poca visibilitat de les activitats laborals de les dones en els continguts dels mitjans de comunicació i la seva importància social i económica”, afirma l’ organització.

 

 

Un dels objectius de Quina feinada! és facilitar l’accés a recursos que permetin enriquir els projectes d’institucions i entitats que vetllin pel reconeixement i la visibilitat de les aportacions de les dones a tots els àmbits i en tota la seva diversitat. Per això, també es va estrenar un nou portal on es podrà trobar els continguts de l’exposició del projecte, dos films documentals nascuts del projecte o materials de dinamització.

“En la seva segona edició, Quina feinada! estrena exposició i pàgina web, en sintonia amb la finalitat del projecte: afavorir la reflexió i el debat entorn de la representació visual i audiovisual del treball femení als mitjans de comunicació i altres”, diu l’Observatori.

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Drina Ergueta

Drina Ergueta

Periodista y antropóloga. Comunicación y feminismo son sus temas predilectos desde hace más de una década. Articulista en medios bolivianos y portales feministas de España/México.

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

El Maresme: INFUXERRADA AMB MARGARIDA MUSET / La Independent / Notícies gènere

No hay traducción disponible     Margarida Muset. Eoto: ensenyamentbarcelona.org La dona catalana a l’educació...

monitoreo medios

Cuba: “Coloquio Internacional Mujeres y medios masivos de comunicación en la historia y la cultura de la América Latina y el Caribe

No hay traducción disponible   Aquest Col·loqui Internacional serà a La Casa de Las Américas,...

Bolivia: Convocatoria para curso virtual sobre violencia de género

El Centro Boliviano de Estudios Multidisciplinarios (Cebem) convocó a  la segunda edición del curso virtual...