Dissabte 02 març 2024

Dissabte 02 març 2024

Compartir

Altafulla – Catalunya: Exposició Quina feinada! Per visibilitzar la invisibilització de la dona / La Independent / Notícies gènere

El pasat 15 de novembre, a Altafulla, va començar l’exposició Quina feinada!, que des de l’Observatori de les dones en els mitjans de comunicación es realitzarà a diverses seus. “Aquesta mostra itinerant posa en evidència la discordança entre la poca visibilitat de les activitats laborals de les dones en els continguts dels mitjans de comunicació i la seva importància social i económica”, afirma l’ organització.

 

 

Un dels objectius de Quina feinada! és facilitar l’accés a recursos que permetin enriquir els projectes d’institucions i entitats que vetllin pel reconeixement i la visibilitat de les aportacions de les dones a tots els àmbits i en tota la seva diversitat. Per això, també es va estrenar un nou portal on es podrà trobar els continguts de l’exposició del projecte, dos films documentals nascuts del projecte o materials de dinamització.

“En la seva segona edició, Quina feinada! estrena exposició i pàgina web, en sintonia amb la finalitat del projecte: afavorir la reflexió i el debat entorn de la representació visual i audiovisual del treball femení als mitjans de comunicació i altres”, diu l’Observatori.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Drina Ergueta

Drina Ergueta

Periodista y antropóloga. Comunicación y feminismo son sus temas predilectos desde hace más de una década. Articulista en medios bolivianos y portales feministas de España/México.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

El llenguatge de l’expulsió

  OPINIÓ Quan discutim sobre l’augment de la desigualtat, de la pobresa, dels empresonaments, de...

Barcelona: Inauguració del nou espai LAB Bonnemaison / La Independent / Notícies gènere

La Vicepresidenta primera del Govern espanyol i ministra de la Presidència, Relacions amb les Corts...

Mollet: Exposició d’artistes locals pel 8 de març

Exposició d’artistes molletanes amb motiu del Dia Internacional de les Dones, 8 de març. Del...