viernes 08 noviembre 2024

viernes 08 noviembre 2024

Barcelona: Alimentació viva i conscient per millorar la salut i la qualitat de vida / La Independent / Notícies gènere

 

A prop de 20 ponents i talleristes, aquest cap de setmana del 8 i 9 de febrer assistiran al 4t Congrés d’alimentació Viva i Conscient, a l’Auditori Axa, L’Illa Diagonal de Barcelona

 

Entre les i els ponents destaca la presència de l’agricultor Josep Pàmies. Creador de la Dolça Revolució, fundador d’Integral i activista d’una agricultura ecològica i sostenible. En aquest Congrés cal subratllar que la meitat de ponències són de dones, expertes en diversos camps, i que parlen de diferents temes al voltant d’allò que anomenen una alimentació “viva”, amb la qual s’experimenta una millora en el cos físic, mental i espiritual de les persones.

Entre les ponents destaquen: Maria Pilar Ibern, escriptora i assessora personal de cuina vegetariana i salut, que s’explaiarà sobre el menjar afrodisíac; Beverley Pug, Educadora, Cap de cuina i Coach de Raw Food: sobre el menjar viu i l’aigua; Ana Moreno, coach nutricional vegetariana, sobre la cuina curativa; Mariela Tiboni, Llicenciada en Nutrició, especialista en obesitat, sobre cèl·lules vives en l’alimentació; Joana Palmero, directora general de ESMACA, sobre la saviesa ancestral per als temps modern; Loli Curto, naturòpata, especialitzada en dietètica oriental, fitoteràpia, shiatsu i feng – shui, sobre l’alimentació com a medicina preventiva; Edith Almeyda, responsable a Espanya d’ AyDo Aigua. Tecnologia d’energia de l’Aigua, sobre la contaminació; Pilar Munne, Dietista – Nutricionista a Barcelona i Miami, sobre remeis casolans, Jenny Ildiko Komlos, Dissenyadora i elaboradora de menús alcalinitzants, sobre disseny de dietes efectives; Marcela Burgos, Escriptora i autora de “Sabons Artesanals”, sobre els secrets per fer-los a casa; i Pelu Camps, cap de cuina vibracional en ‘Alquímias Vivas’ sobre receptes.

Després de 4 anys d’èxit de realització d’aquest esdeveniment organitzat per Via Dimensió, que ha comptat amb una assistència mitjana d’unes 300 persones i que ha anat augmentant edició rere edició, segueix apostant per un alimentació sana i natural, que s’allunya de l’ús de químics, pesticides i tòxics en el cultiu dels productes. Segons l’organització: “cal respectar el que ens dóna la mare terra amb amor per poder gaudir d’un estat de salut òptim”. Per aquesta raó en aquest congrés s’aposta per ‘”una alimentació viva que ens proporciona molta més energia i força vital, millor salut, més alegria, pèrdua de pes, desintoxicació, pau interior, claredat mental, alegria de viure, un sistema immunològic que resisteix millor a les malalties”.

 

alt

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Picture of Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).
Search

There is no Event

Boletín de noticias

Suscríbete a nuestro boletín semanal y a las últimas noticias publicadas.

También te puede interesar

República Dominicana: Rostros de mujer desafían la realidad tras el paso de Irma / La Independent / Noticias género

Las principales imágenes que han colmado las primeras páginas de los medios nacionales, tras el...

Nadia Ghulam y la situación de la mujer en Afganistán

“Si estamos en guerra, necesitamos educación para luchar con nuestro bolígrafo y no con...

Tampo 1

Comissió d’Igualtat del Congrés vota i aprova reclamació rebaixa “taxa rosa”

No hay traducción disponible La Comissió d’Igualtat del Congrés ha debatut i aprovat reclamar la...