sábado 13 abril 2024

sábado 13 abril 2024

Compartir

25N a Granollers: Acció contra la violència

“Volem expressar públicament que, a la nostra ciutat de Granollers, continuarem posant en joc tots els esforços i recursos necessaris per avançar cap a la sensibilització, la prevenció, la denuncia sistemàtica i el compromís, fins la total eliminació de la violència contra les dones. Una gran tasca que ens importa a tots i a totes, en la qual no ens podem permetre el luxe de que hi  hagi persones absents”. 

 

Així es manifestava la Taula de Dones de Granollers que funciona en comissions des de fa tres anys. Una de les comissions fa propostes i du a terme, durant tot l’any, activitats per conscienciar contra la violència masclista. Cada primer dijous de mes, al bell mig de la Porxada, planten una gran pancarta i conviden ciutadans i ciutadanes a fer tres minuts de silencia per les dones mortes, víctimes dels companys sentimentals durant el mes. Per desgràcia, cada primer dijous tornen a convocar, amb l’esperança que un dia puguin deixar de fer-ho.   

 

granollers

 

Per commemorar el 25 de novembre aquest any, desprès de la lectura del manifest  han dut a terme una magnífica performança:


En un improvisat estenedor, han penjat draps amb els enunciats més terribles; “intolerància”, “agressió”, “mort”, “difamació”, “menyspreu”… Draps que, desprès d’unes voltes de rentadora, surten uns magnífics murals amb enunciats amables com: “tolerància”, “afecte”, “vida”, “estimació”, “consideració”, “amor”.


A aquestes dones no els falta imaginació, ni coratge, ni desimboltura, ni ganes. Tossudes, actuen com autèntiques militants contra la violència de gènere.


Felicitats per la tasca que feu ! Es farem costat en tot !

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

“Más del 96% del alumnado que entra en el programa sigue en la universidad”.

  Shazra Javed es coordinadora del programa Prometeus de la Asociación Educativa Integral del Raval...

Salutació de la consellera d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat

El Govern de la Generalitat treballa de fa temps per eliminar el sexisme i l’androcentrisme...

Catalunya: Quina feina faig? Feines lliures d’estereotips!

Per Construir Mirades El nou itinerari de Quina feina faig?, de Construir Mirades, contribueix a...