Friday 19 July 2024

Friday 19 July 2024

Compartir

Sant Martí – Barcelona: 25N. Literatura, poesia i curt sobre la violència a la Biblioteca Josep Benet / La Independent / Notícies gènere

La Comissió d’actes del 25 de novembre del Consell de les Dones de Sant Martí organitza el proper dijous 27 un acte on es presentarà el llibre de Susana Sosa Villafañe: “Señales Inequívocas”. Dues poetes, Anna Benítez del Canto i  Yolanda Gutiérrez Martos, llegiran les seves  poesies, i es projectarà el curtmetrage ( de15 minuts): “Asesinos: ¿Digame?”  de Raquel Polo.

 

 

Aquest acte l’ha organitzat l’Associació Món Comunicació (AMC) que està integrada al Consell de les Dones de Sant Martí i forma part de la Comisisó d’actes del 25 de novembre, Dia Internacional contra les violències envers les dones. L’AMC ha cregut interessant en aquesta ocassió, parlar de la violència de gènere, a tgravés de la novela de Susana Villafañe: Señales Inequívocas (*),  on la protagonista sofreix violència de gènere per part del seu marit. D’altra banda, en aques acte tambè volen visibilitzar la poesia d’autores que escriuen sobre aquesta lacra. També es projectarà el curtmetratge de Raquel Polo, perquè aquesta directora madrilenya encara no havia acconseguit estrenar-lo a Barcelona.

Escollir la sala d’actes de la Biblioteca El Clot-Josep Benet de la Plaça de les Glories Catalanes, ubicada al  Museu del Disseny HUBB, és una forma de promoure un lloc emblemàtic per a Sant Martí, i per a la ciutat, perquè, entre altres coses,  uneix el futur i passat del barri del Poble Nou, en una zona que està recuperant la qualitat urbana com a lloc de visita i passeig. 

Susanna Sosa Villafañe, actriu i escriptora, que forma part de l’AMC des dels seus inicis fa 7 anys, ha escrit una novela social i d’intriga, on la protagonista vol venjar-se dels maltractaments soferts per part del seu marit, en un altre home que estima, però la realitat va per una altra banda…

Les poetes, han escollit entre les seves poesies, els poemes que van escriure sobre la violència que han patir directa i indirectament.

 

* Dijous 27 de novembre, a les 18,30 hores, a la Biblioteca Josep Benet, Plaça de les Glories Catalanes, 37 i 38, Barcelona

Novela editada per Mediàtica, i es pot comprar per Internet

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Picture of Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Casa de Protección a Periodistas del Distrito Federal: Se recupera lo robado en CIMAC

Este 7 de junio en México los empresarios celebran la libertad de expresión y...

Amb el cabell blanc

Contra el racisme i la xenofòbia, un compromís ciutadà

OPINIÓ Ara ha fet tres anys del solemne compromís de les candidatures municipals per...

Barcelona: Presentació del llibre El fil dels dies d’Eulàlia Lledó / La Independent/ Notícies gènere

El presentaran Dolores Juliano i Meri Torras a l’Espai Francesca Bonnemaison (C/ Sant Pere...