Saturday 13 July 2024

Saturday 13 July 2024

Compartir

Gala dels Premis FEMITIC 2011

Gala dels Premis FEMITIC 2011

El proper dijous 1 de desembre tindrà lloc la Gala de lliurament de premis de FEMITIC, el festival de fotografia i vídeo realitzat per dones que organitza Dones en Xarxa, que persegueix fomentar la producció digital femenina i que compta amb una gran acceptació popular.

Enguany s’han presentat 103 obres: 54 fotografies a la categoria Dones i TICs, 25 fotografies a la categoria Dones i Àmbit Laboral, 13 vídeos a la categoria Dones i TICs, i 11 vídeos a la categoria Dones i Àmbit Laboral.

L’elecció de les obres s’efectua mitjançant una primera fase de votació popular per Internet, on es preselecciona 10 obres per categoria, i una segona fase on un jurat especialitzat valora les obres escollides amb criteris estètics, de gènere, socials, i d’objectiu del premi. És aquesta decisió final la que es dóna a conèixer durant la Gala i que segueix amb el lliurament dels premis durant la mateixa.

Les obres presentades poden visualitzar-se en aquesta adreça: http://www.donesenxarxa.cat/femitic?lang=ca

I les obres finalistes, amb les votacions populars obtingudes poden veure’s a l’adreça: http://www.donesenxarxa.cat/spip.php?page=femitic-ranking&lang=ca&var_mode=recalcul .

Durant l’acte també es lliuraran les dues tabletes digitals Samsung Galaxy que Femitic va sortejar entre les participants del festival, i que van recaure en Marta Palacios i Beatriz Fernández.

Per fer el lliurament dels premis, Femitic comptarà amb la presència de Mireia Solsona, diputada adjunta d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Montserrat Gatell, presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD), i Núria Parlon, alcaldessa de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

La gala estarà conduïda per la periodista Virtu Morón i serà la presidenta de Dones en Xarxa i membre del jurat de Femitic, Lourdes Muñoz, qui farà la cloenda de l’acte.

També participaran en l’acte membres del jurat d’enguany, que provenen de diferents àmbits de la política, la comunicació, la cultura, l’art contemporani i les TICs: Marta Amat, Karol Bergeret, Roger Casas, Krme Freixa, Antoni Gutiérrez-Rubí, Laia Pajuelo, Joan Planas i Saray Pavón.

Després de la gala, es servirà un refrigeri, cortesia de l’organització de Femitic.

Enguany la Gala podrá seguir-se per Internet a l’adreça:
http://www.donesenxarxa.cat/spip.php?page=femitic-stream&id_article=10589&lang=ca .

La Gala es celebra l’1 de desembre, a les 19h. a l’Auditori Teresa Pàmies del Centre Cívic Urgell (c/Comte Urgell, núm. 145, 08036, Barcelona).

Cal confirmar l’assitència enviant un mail a femitic@donesenxarxa.cat

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Barcelona: PUBLICACIÓ 452ºF: Pensar l’afecte des de la cultura i l’art / LA INDEPENDENT / NOTÏCIES GÈNERE

La investigadora del Centre Dona i Literatura Katarzyna Paszkiewicz (Universitat de Barcelona) ha coordinat...

Esport de risc

OPINIÓ Primer van ser les monedetes d’un i dos cèntims d’euro. Impossibles d’agafar per...

Accions-Activitats 8M 2022 : Les feministes som aquí contra les precarietats, les fronteres i les violències ! Associació de Dones Periodistes de Catalunya

Accions-Activitats 8M 2022 : Les feministes som aquí contra les precarietats, les fronteres i...