Dilluns 22 juliol 2024

Dilluns 22 juliol 2024

Compartir

Gala dels Premis FEMITIC 2011

Gala dels Premis FEMITIC 2011

El proper dijous 1 de desembre tindrà lloc la Gala de lliurament de premis de FEMITIC, el festival de fotografia i vídeo realitzat per dones que organitza Dones en Xarxa, que persegueix fomentar la producció digital femenina i que compta amb una gran acceptació popular.

Enguany s’han presentat 103 obres: 54 fotografies a la categoria Dones i TICs, 25 fotografies a la categoria Dones i Àmbit Laboral, 13 vídeos a la categoria Dones i TICs, i 11 vídeos a la categoria Dones i Àmbit Laboral.

L’elecció de les obres s’efectua mitjançant una primera fase de votació popular per Internet, on es preselecciona 10 obres per categoria, i una segona fase on un jurat especialitzat valora les obres escollides amb criteris estètics, de gènere, socials, i d’objectiu del premi. És aquesta decisió final la que es dóna a conèixer durant la Gala i que segueix amb el lliurament dels premis durant la mateixa.

Les obres presentades poden visualitzar-se en aquesta adreça: http://www.donesenxarxa.cat/femitic?lang=ca

I les obres finalistes, amb les votacions populars obtingudes poden veure’s a l’adreça: http://www.donesenxarxa.cat/spip.php?page=femitic-ranking&lang=ca&var_mode=recalcul .

Durant l’acte també es lliuraran les dues tabletes digitals Samsung Galaxy que Femitic va sortejar entre les participants del festival, i que van recaure en Marta Palacios i Beatriz Fernández.

Per fer el lliurament dels premis, Femitic comptarà amb la presència de Mireia Solsona, diputada adjunta d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Montserrat Gatell, presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD), i Núria Parlon, alcaldessa de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

La gala estarà conduïda per la periodista Virtu Morón i serà la presidenta de Dones en Xarxa i membre del jurat de Femitic, Lourdes Muñoz, qui farà la cloenda de l’acte.

També participaran en l’acte membres del jurat d’enguany, que provenen de diferents àmbits de la política, la comunicació, la cultura, l’art contemporani i les TICs: Marta Amat, Karol Bergeret, Roger Casas, Krme Freixa, Antoni Gutiérrez-Rubí, Laia Pajuelo, Joan Planas i Saray Pavón.

Després de la gala, es servirà un refrigeri, cortesia de l’organització de Femitic.

Enguany la Gala podrá seguir-se per Internet a l’adreça:
http://www.donesenxarxa.cat/spip.php?page=femitic-stream&id_article=10589&lang=ca .

La Gala es celebra l’1 de desembre, a les 19h. a l’Auditori Teresa Pàmies del Centre Cívic Urgell (c/Comte Urgell, núm. 145, 08036, Barcelona).

Cal confirmar l’assitència enviant un mail a femitic@donesenxarxa.cat

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Catalunya: L’Institut Català de les Dones convoca la tercera edició del concurs de microrelats contra la violència masclista / La Independent / Notícies gènere

L’Institut Català de les Dones (ICD) inicia la tercera edició del concurs de microrelats “420...

Una setmana carregada d’indignació… i de propostes a Lleida

Aquest vespre l’acampada a Lleida compleix la seua primera setmana. Els centenars de ciutadans i...

Suecia: Reconeixement de Palestina / La Independent / Notícies Gènere

Suècia ha estat el primer país de la Unió Europea a reconèixer Palestina com una...