Saturday 30 September 2023

Saturday 30 September 2023

Compartir

La Secretaria d ‘Estat d’ Igualtat crea una plataforma digital per a la coordinació de les unitats de violència de gènere de tot l’Estat espanyol

 La Secretaria d’Estat d’Igualtat ha posat en marxa una plataforma digital al servei de les unitats de coordinació i de violència contra la dona, per tal d’intercanviar experiències de treball i informació que permetin millorar les seves actuacions. Les persones responsables d’aquestes unitats podran compartir documents, publicar informació d’interès, enquestes i notícies i crear grups de treball i fòrums de debat. La plataforma constituirà, a més, una via de comunicació permanent entre aquestes unitats i la Delegació del Govern per a la Violència de Gènere.

La secretària d’Estat d’Igualtat, Laura Seara, ha assenyalat que “reforcem l’estructura territorial del Govern pel que fa a la lluita contra la violència de gènere a través d’una eina senzilla, eficient i de molt baix cost, que facilitarà i contribuirà a millorar el treball de les unitats de violència sobre la dona “. ” Ara – ha afegit la secretària d’Estat- volem fer un pas més que ens ajudi a millorar i agilitzar la coordinació i la comunicació de les unitats entre si i amb la Delegació del Govern per a la Violència de Gènere en qüestions com l’intercanvi d’informació , propostes, experiències, consultes o difusió de bones pràctiques “.

Per a aquesta plataforma s’ha utilitzat el sistema de gestió de continguts Drupal, per a la creació i manteniment de llocs web, d’ús lliure i mantingut per una comunitat de milers de desenvolupadors a tot el món.

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Oaxaca – Mèxic: Condemnen dones periodistes agressió a Citlalli Cid

Dones periodistes de Oaxaca van exigir a la Secció 22 del SNTE una disculpa pública...

Periodista y escritora

La vida al centre

    OPINIÓ Les feministes han estat repetint aquesta idea durant algun temps (vegeu aquí...

Esperanza Huayama: “Truth, Justice and Reparation”

Esperanza Huayama – © Inés Ruiz   “If we are organized we can defend ourselves from...