Friday 19 July 2024

Friday 19 July 2024

Compartir

Catalunya i Estat Espanyol: Concursos literaris sobre el coronavirus / Notícies Gènere / La Independent

Entitats, com “Llibre Solidari” ha convocat un concurs, i Clásicas y Modernas publica microrelats a la seva Web. 

 

 

Llibre Solidari ha convocat el primer Concurs “Confinament literari”, per a persones adultes i per a joves. Es tracta d’una iniciativa que duu com a subtítol “Quan el que era ciència ficció s’ha convertit en realitat”. L’objectiu del concurs és oferir a la ciutadania que es queda a casa en el confinament preventiu contra el coronavirus, poder realitzar un conte o relat breu que tingui com a protagonista, precisament, aquest confinament. El concurs ha posat com termini el 12 d’abril.

 

alt

 

 

La presidenta de Llibre Solidari, Berta Bagur, ha presentat en xarxes aquest certamen, en el marc de les propostes que les entitats, creadors i creadores, i col·lectius diversos han preparat aquests dies. “Des de Llibre Solidari estem molt preocupades perquè aquesta pandèmia afecta sobretot a la gent gran” explica Bagur. “Venem durant l’any llibres de segona mà i els beneficis els destinem a algunes d’aquestes entitats. Ens va semblar molt oportú ajudar a donar a conèixer Llibre Solidari, la nostra tasca, i a la vegada oferir un concurs a tots aquells escriptors i escriptores que es queden a casa”.

El concurs és obert a joves i grans en dues categories diferents: una fins a setze anys, en que els joves hauran d’escriure un relat de màxim una pàgina, i a partir de setze anys, amb un relat o conte de màxim tres pàgines. Es pot consultar el concurs a les xarxes socials de Llibre Solidari i a la web de l’entitat. 

Més informació: www.llibresolidari.org

 

alt

 

 

Microrelats amb perspectiva de gènere.

Per la seva banda, l’associació Clásicas y Modernas, des de fa uns deu dies publica en la seva Web, i en castellà, els “microrelats”, que reben, i els publiquen a l’espai: “Fins a la corona del virus”

I també en castellà, PÚBLICO ha convocat un concurs de microrelats, en twitter #PúblicoEsRelato: “Amb l’ objetiu d’alliberar la imaginació i la creativitat – explica la seva directora Virginia Pérez Alonso – qualsevulla història és valida. Totes al voltant del coronavirus”. 

Tot un repte. Són menys de 280 caracters, i a més el termini acaba el divendres 27 a les 9 hores del matí.

 

 

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Picture of Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Colombia: Lula Gómez: “Mujeres al frente, la ley de las más nobles”/ La Independent / Noticies Gènere

Des d’una perspectiva de gènere, el llibre “Mujeres al frente, la ley de las más...

OBSERVATORI DE LES DONES ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ: Nosaltres no publicarem la imatge del carnaval de Reus

La Independent se suma a la campanya de l’OBSERVATORI DE LES DONES ALS MITJANS...

La 1

Agenda del 8 de març a l’Estat Espanyol

Per Redacció AmecoPress La major part de les organitzacions feministes el vuit de març varen...