Thursday 08 June 2023

Thursday 08 June 2023

Compartir

Barcelona: Sara Puig a la presidencia de la Fundació Miró / La Independent / Notícies Gènere

Renovació a la Fundació Joan Miró. Una dona, Sara Puig, accedeix per primera vegada a la seva Presidència. Sembla que una onada de canvis, en femení, sacseja a algunes de les institucions catalanes. Sense poder dir que la Igualtat arriba a tot arreu, sí es pot constatar que es comencen a produir canvis significatius.

 

No es pot oblidar que Rosa Mª Malet en va ser considerada com la seva eficaç directora durant una bona pila d’anys i que el seu record professional perdura en les persones que estimen i admiren la Fundació Miró. Ara, Sara Puig ha assumit el càrrec de presidenta de la Fundació Miró per un període de quatre anys. Ha estat membre del seu Patronat des del 2013 i de la Comissió Delegada des de novembre de 2014.

És Llicenciada en Història de l’Art Per la Universitat de Barcelona i màster en Art Administration (Museums) per la New York University. Té una llarga experència professional vinculada a l’art i als Museus. També i en la mateixa sessió ordinària celebrada el 20 de març es va aprovar la incorporació al Patronat de Laia Gasch Casals.

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drina Ergueta

Drina Ergueta

Periodista y antropóloga. Comunicación y feminismo son sus temas predilectos desde hace más de una década. Articulista en medios bolivianos y portales feministas de España/México.

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Amb motiu del Dia Internacional de la Síndrome de Down 21 de març

Barcelona: col·lectius Dones

Korfbal, un esport en igualtat de gènere