Sunday 01 October 2023

Sunday 01 October 2023

Compartir

Barcelona: recital de poesia de Rosa Silverio a Pròleg / La Independent / Notícies Gènere

Rosa Silverio, una jove escriptora dominicana que serà a Barcelona, des del dijous 16 fins al dissabte 18, per a participar en la Setmana Cultural Dominicana a Barcelona.

 

 

El divendres 17, Rosa Silverio , acompanyada del violoncelista Octavio Santos, protagonitzarà l’acte: “El arco y la lira” a la llibreria Pròleg.

El dia abans, el  dijous 16, aquesta escriptora i poeta, que viu a Madrid, i treballa com a gestora cultural, formara part, com a ponent, de la taula rodona: “El Paper de les escriptores iberoamericanes al nostre pais”. Al Col.legi de Periodistes de Barcelona.

Rosa Silverio va néixer el 30 d’agost de 1978 a Santiago de los CaBalleros, República Dominicana. Actualment viu a Madrid, Espanya. És escriptora, periodista i gestora cultural. Ha publicat cinc poemaris, una plaquette bilingüe, una selecció dels seus poemes i un llibre de contes. Els seus relats i poemes figuren en diverses antologies i han estat publicats per revistes i suplements culturals de diversos països. La seva obra ha estat traduïda a l’anglès, francès, italià, portuguès i català. Ha guanyat diversos premis literaris importants, entre ells el de Vencedora Absoluta del Premi Internacional de Poesia Nosside d’Itàlia el 2005 i el Premi Nacional de Poesia Salomé Ureña 2011 de República Dominicana. 

* a les 19 hores a la llibreria Pròleg, Carrer Sant Pere mes Alt. 46

[+info a Facebook]

 

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Superlesbianes de l’univers: heroïnes de còmic que entenen

Batwoman   N’hi ha que han sortit de l’armari des del primer capítol de la...

Cinquè aniversari de “Dones Reporteres de Mataró”

L’equip de “Dones reporteres” el 14 de juny d’enguany vàrem celebrar una fita important per...

Som “diferents” els homes per la igualtat?

OPINIÓ Quan reflexiono sobre mí, he hagut de fer una revisió profunda sobre quins han...