Dijous 08 juny 2023

Dijous 08 juny 2023

Compartir

Barcelona: recital de poesia de Rosa Silverio a Pròleg / La Independent / Notícies Gènere

Rosa Silverio, una jove escriptora dominicana que serà a Barcelona, des del dijous 16 fins al dissabte 18, per a participar en la Setmana Cultural Dominicana a Barcelona.

 

 

El divendres 17, Rosa Silverio , acompanyada del violoncelista Octavio Santos, protagonitzarà l’acte: “El arco y la lira” a la llibreria Pròleg.

El dia abans, el  dijous 16, aquesta escriptora i poeta, que viu a Madrid, i treballa com a gestora cultural, formara part, com a ponent, de la taula rodona: “El Paper de les escriptores iberoamericanes al nostre pais”. Al Col.legi de Periodistes de Barcelona.

Rosa Silverio va néixer el 30 d’agost de 1978 a Santiago de los CaBalleros, República Dominicana. Actualment viu a Madrid, Espanya. És escriptora, periodista i gestora cultural. Ha publicat cinc poemaris, una plaquette bilingüe, una selecció dels seus poemes i un llibre de contes. Els seus relats i poemes figuren en diverses antologies i han estat publicats per revistes i suplements culturals de diversos països. La seva obra ha estat traduïda a l’anglès, francès, italià, portuguès i català. Ha guanyat diversos premis literaris importants, entre ells el de Vencedora Absoluta del Premi Internacional de Poesia Nosside d’Itàlia el 2005 i el Premi Nacional de Poesia Salomé Ureña 2011 de República Dominicana. 

* a les 19 hores a la llibreria Pròleg, Carrer Sant Pere mes Alt. 46

[+info a Facebook]

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Catalunya: El Govern vol afavorir l’equitat de gènere a la formació professional / La Independent / Notícies gènere

Manifestació 25N LLeida / Las Independent / Notícies Genere

COMISSIÓ 8 de MARÇ: MANIFEST 8M JUNTES SOM MÉS!