Friday 19 July 2024

Friday 19 July 2024

Compartir

Barcelona: Presentació del llibre Milonga de tardor d’ Encarna Sant-Celoni i Verger / La Independent / Notícies gènere

Presentació de la tercera novel·la, ‘Milonga de tardor’, d’Encarna Sant-Celoni i Verger, a càrrec de Roser Atmetlla. Amb “veu a capel·la i milontangos amb tenora” per part de Mercedes Delclòs  i Maria Antònia Pujol

 

 

Preguntada per La Independent, l’autora Encarna Sant-Celoni i Verger ens diu de la seva darrera novel·la: “Milonga de tardor és una novel·la difícil d’encasellar i que, al meu parer, permet una lectura polièdrica: és romàntica i existencialista, d’iniciació i d’intriga, eròtica i introspectiva, i té tocs d’humor, de dietari, feministes, de crítica social i mediambiental i, fins i tot, de ciència ficció”.

Ambientada a València, en la tardor de 2002, té, bàsicament, una única protagonista principal: Erna, una professora de semiòtica i escriptora danesa, que torna a València després de 10 anys, amb la intenció de recuperar-se de la mort de la seua parella, Anders, superar el dol i, de passada, mirar d’escriure una novel·la.

Tria aquesta ciutat perquè, segons diu la protagonista,”és més barata que Barcelona», i també perquè suposa que continua sent una tranquil·la ciutat de províncies: “la generosa i envejosa “tierra de las flores, de la luz y del amor” de la cançó”; l’oberta i alhora recelosa ciutat del “meninfot”, del “pensat i fet” i del “cadascú a sa casa i déu a la de tots” que per vici t’encativa”.

Durant la presentació, entre mossos en vers i en prosa, Mercedes Delclòs recitarà ‘Parany de mel i fel’, una cançó que ha fet a partir d’un text de la novel·la, i el tango ‘Mala’, de Liliana Felipe. Maria Antònia Pujol interpretarà amb tenora milontangos varis arranjats per a l’ocasió.

 

 

*Presentació a càrrec de Roser Atmetlla. Divendres 17 d’abril, a les 19.30, a Ca la Dona (Ripoll, 25.  BNC), es podrà gaudir de veu a capel·la i milontangos amb tenora. Comptarà amb la presència de l’autora , Encarna Sant-Celoni i Verger, i amb la veu de Mercedes Delclòs i la interpretació musical a la tenora de Maria Antònia Pujol.
 

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Elogi de la vellesa. De l’esperit i la ment I

OPINIÓ Per què t’han d’humiliar considerant-te una ignara (apa!) només perquè ets vella?

...

Lleida: Celebrada l’entrega dels Premis Mila per a la Igualtat de Gènere

Neus Martí, Mikel Arístregi, Aurora Anton i Ana Torres han estat les guanyadores i el...

Internacional: LLIBRE Alternative Masculinities for a Changing World / La Independent / Notícies gènere

Àngels Carabí (Centre Dona i Literatura) i Josep M. Armengol (Universidad de Castilla – La...