Wednesday 19 June 2024

Wednesday 19 June 2024

Compartir

BARCELONA: Construir Mirades en clau feminista en la formació dels més joves / La Independent / Notícies Gènere

 

La cooperativa DRAC MÀGIC porta des de fa molts anys el projecte educatiu Construir Mirades, que en aquesta edició 2019/20, està orientat a la formació en llenguatges audiovisuals i a la difusió de la cultura cinematogràfica, oferint un ampli catàleg de propostes destinades a tots els nivells de formació; a l’educació infantil, primària, ESO, batxillerat i Cicles Formatius.

 

 

 

Si consulteu el seu catàleg trobareu un munt d’activitats i recursos dins i fora de l’aula per conèixer la història del cinema, fomentar un ús crític i responsable d’Internet, repensar les narratives audiovisuals des de perspectives no androcèntriques, experimentar amb la diversitat des dels llenguatges artístics i ampliar i enriquir els imaginaris personals.

Cal destacar les propostes al voltant de 25 de novembre. Per a commemorar el Dia internacional contra la violència vers les dones ofereixen moltes activitats, com Programa de curtmetratges sobre la diversitat afectiva i sexual: Lliures en la Diversitat. Sessió de cinema amb curtmetratges que retraten experiències LGTBI des de diferents perspectives. La programació està orientada a reflexionar i sensibilitzar sobre la llibertat i la diversitat afectiva i sexual a partir del visionat de les peces audiovisuals, que aniran acompanyades d’una dinamització participativa per analitzar i reflexionar conjuntament.[+info]

 

 

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Picture of Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Els canvis en la Justicia Universal afecten les dones

Expertes i experts en la lluita contra la Mutilació Genital Femenina (MGM) n’analitzen l’impacte...

Una història d’èxit

Per Elvira Altés, periodista. Fotos Museu Història de Catalunya La història de les dones a...

ANÀLISI i CONCLUSIONS DELS PROGRAMES ELECTORALS 2012

FMAC La Fundació Maria Aurèlia Capmany ha realitzat una anàlisi dels diversos programes electorals...