alt

Compartir

BARCELONA: Construir Mirades en clau feminista en la formació dels més joves / La Independent / Notícies Gènere

 

La cooperativa DRAC MÀGIC porta des de fa molts anys el projecte educatiu Construir Mirades, que en aquesta edició 2019/20, està orientat a la formació en llenguatges audiovisuals i a la difusió de la cultura cinematogràfica, oferint un ampli catàleg de propostes destinades a tots els nivells de formació; a l’educació infantil, primària, ESO, batxillerat i Cicles Formatius.

 

 

 

Si consulteu el seu catàleg trobareu un munt d’activitats i recursos dins i fora de l’aula per conèixer la història del cinema, fomentar un ús crític i responsable d’Internet, repensar les narratives audiovisuals des de perspectives no androcèntriques, experimentar amb la diversitat des dels llenguatges artístics i ampliar i enriquir els imaginaris personals.

Cal destacar les propostes al voltant de 25 de novembre. Per a commemorar el Dia internacional contra la violència vers les dones ofereixen moltes activitats, com Programa de curtmetratges sobre la diversitat afectiva i sexual: Lliures en la Diversitat. Sessió de cinema amb curtmetratges que retraten experiències LGTBI des de diferents perspectives. La programació està orientada a reflexionar i sensibilitzar sobre la llibertat i la diversitat afectiva i sexual a partir del visionat de les peces audiovisuals, que aniran acompanyades d’una dinamització participativa per analitzar i reflexionar conjuntament.[+info]

 

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).

També et pot interessar