Thursday 18 July 2024

Thursday 18 July 2024

Compartir

Catalunya: Sabers i Pràctiques Feministes / LA INDEPENDENT / NOTÌCIES GÈNERE

ACSUR Catalunya presentarà el proper 24 de febrer l’edició ampliada i la web de la recerca Sabers i Pràctiques Feministes: una aproximació al Moviment Feminista de Catalunya.

 

 

 © Carme Porta

 

 

L’edició ampliada de Sabers i Pràctiques Feministes: una aproximació al Moviment Feminista de Catalunya, correalitzada per María Palomares Arenas Cabral i Joana Garcia Grenzner, en el marc del Programa Veus Dones Sud d’ACSUR-Las Segovias, és fruit de les aportacions a la primera edició de la investigació amb dones, lesbianes i trans del moviment feminista i del sector de les ONGD implicades en el procès.

“La recerca busca reconèixer els sabers i pràctiques feministes i augmentar la valoració i comprensió del moviment feminista per tota la societat, així com establir un diàleg amb les ONG, i, en concret, amb les de cooperació al desenvolupament (ONGD), per ajudar a que assumeixin aquests discursos i pràctiques,més enllà d’aplicar la perspectiva de gènere en les seves accions, per a redirigir la cooperació cap a sentits més transformadors”, explica ACSUR.

En l’acte de presentació hi participaran Lola Badenas, directora d’ACSUR; Joana G. Grenzner, responsable del Programa Veus Dones Sud i coautora de la recerca, Bàrbara Ramajo de la Xarxa Feminista, Edurne Jiménez de l’Associació Candela i Sara Cuentas de la Comissió de Gènere de La Fede.cat (Federació catalana d’ONG de Pau, Drets Humans i Desenvolupament).

 

Lloc: Sala La Cuina del Centre de Cultura de la Dona Francesca Bonnemaison (Sant Pere més Baix, 3, metro Urquinaona, Barcelona).

Dia i hora: dimarts 24 de febrer de 2015, a les 18:30h


Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Atureu la gerontofòbia!

OPINIÓ Per Sylviane Dahan Desenvolupo des de la meva jubilació una activitat social sostinguda al...

Trata. La informació és clau per despertar consciències

OPINIÓ El tema del tràfic de persones amb finalitat d’explotació sexual, especialment si es...

“Desitgem una democràcia de qualitat” diu Carme Valls, un cop dissolt CpC

Carme Valls-Llobet és metgessa endocrinòloga, i fins l’any 2011 ha estat presidenta del Centre...