Dimarts 25 juny 2024

Dimarts 25 juny 2024

Compartir

Catalunya: Sabers i Pràctiques Feministes / LA INDEPENDENT / NOTÌCIES GÈNERE

ACSUR Catalunya presentarà el proper 24 de febrer l’edició ampliada i la web de la recerca Sabers i Pràctiques Feministes: una aproximació al Moviment Feminista de Catalunya.

 

 

 © Carme Porta

 

 

L’edició ampliada de Sabers i Pràctiques Feministes: una aproximació al Moviment Feminista de Catalunya, correalitzada per María Palomares Arenas Cabral i Joana Garcia Grenzner, en el marc del Programa Veus Dones Sud d’ACSUR-Las Segovias, és fruit de les aportacions a la primera edició de la investigació amb dones, lesbianes i trans del moviment feminista i del sector de les ONGD implicades en el procès.

“La recerca busca reconèixer els sabers i pràctiques feministes i augmentar la valoració i comprensió del moviment feminista per tota la societat, així com establir un diàleg amb les ONG, i, en concret, amb les de cooperació al desenvolupament (ONGD), per ajudar a que assumeixin aquests discursos i pràctiques,més enllà d’aplicar la perspectiva de gènere en les seves accions, per a redirigir la cooperació cap a sentits més transformadors”, explica ACSUR.

En l’acte de presentació hi participaran Lola Badenas, directora d’ACSUR; Joana G. Grenzner, responsable del Programa Veus Dones Sud i coautora de la recerca, Bàrbara Ramajo de la Xarxa Feminista, Edurne Jiménez de l’Associació Candela i Sara Cuentas de la Comissió de Gènere de La Fede.cat (Federació catalana d’ONG de Pau, Drets Humans i Desenvolupament).

 

Lloc: Sala La Cuina del Centre de Cultura de la Dona Francesca Bonnemaison (Sant Pere més Baix, 3, metro Urquinaona, Barcelona).

Dia i hora: dimarts 24 de febrer de 2015, a les 18:30h


Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Per una Europa oberta. Posem les feministes en el seu lloc al Parlament Europeu! Eleccions 2014

Reproduim a continuació un article de Feministik initiativ que impulsa una candidatura feminista a...

Conferencia de Prensa de la Alta Comisionada de las Naciones Unidas para los Derechos Humanos Navi Pillay

Un período crítico en la historia de Guatemala – Navi Pillay Conferencia de Prensa de...

11 de SETEMBRE de 2014: DRET A DECIDIR

Un grup de Ca la Dona ha organitzat la participació de dones feministes i pel...