Sunday 21 July 2024

Sunday 21 July 2024

Compartir

Catalunya: Sabers i Pràctiques Feministes / LA INDEPENDENT / NOTÌCIES GÈNERE

ACSUR Catalunya presentarà el proper 24 de febrer l’edició ampliada i la web de la recerca Sabers i Pràctiques Feministes: una aproximació al Moviment Feminista de Catalunya.

 

 

 © Carme Porta

 

 

L’edició ampliada de Sabers i Pràctiques Feministes: una aproximació al Moviment Feminista de Catalunya, correalitzada per María Palomares Arenas Cabral i Joana Garcia Grenzner, en el marc del Programa Veus Dones Sud d’ACSUR-Las Segovias, és fruit de les aportacions a la primera edició de la investigació amb dones, lesbianes i trans del moviment feminista i del sector de les ONGD implicades en el procès.

“La recerca busca reconèixer els sabers i pràctiques feministes i augmentar la valoració i comprensió del moviment feminista per tota la societat, així com establir un diàleg amb les ONG, i, en concret, amb les de cooperació al desenvolupament (ONGD), per ajudar a que assumeixin aquests discursos i pràctiques,més enllà d’aplicar la perspectiva de gènere en les seves accions, per a redirigir la cooperació cap a sentits més transformadors”, explica ACSUR.

En l’acte de presentació hi participaran Lola Badenas, directora d’ACSUR; Joana G. Grenzner, responsable del Programa Veus Dones Sud i coautora de la recerca, Bàrbara Ramajo de la Xarxa Feminista, Edurne Jiménez de l’Associació Candela i Sara Cuentas de la Comissió de Gènere de La Fede.cat (Federació catalana d’ONG de Pau, Drets Humans i Desenvolupament).

 

Lloc: Sala La Cuina del Centre de Cultura de la Dona Francesca Bonnemaison (Sant Pere més Baix, 3, metro Urquinaona, Barcelona).

Dia i hora: dimarts 24 de febrer de 2015, a les 18:30h


Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

El moviment de les i els indignats i les seves perspectives

No estem davant d’un moviment conjuntural, sinó davant la punta de l’iceberg d’una previsible...

“Vaig descobrir Tàpies a l’Escola de Belles Arts, a Brussel•les, quan vaig llegir el llibre ‘Conversations. Antoni Tàpies’, de Barbara Catoir”, afirma la directora de la Fundació Antoni Tàpies

La passió per l’art, les noves tecnologies i el feminisme són clau en la seva...

Estat espanyol – Catalunya: manifestacions contra la contrareforma de l’avortament / La Independent / Notícies gènere

A Barcelona, a la delegació del govern (Mallorca 278) Convocatòries a tot l’Estat contra la...