Dilluns 24 juny 2024

Dilluns 24 juny 2024

Compartir

EEUU: SIMPOSI INTERNACIONAL Comunitats expandides i posthumanisme / La Independent / Notícies gènere

El col·loqui* “Expanded Communities and Posthumanity”, coordinat per Marta Segarra (Centre Dona i Literatura), ofereix un espai d’intercanvi científic i diàleg interdisciplinari entorn del concepte de comunitat.

Tot seguint la línia d’investigació iniciada pels estudis posthumans i els estudis animals –conreats als països anglosaxons des de fa una dècada i que consideren críticament la frontera estanca entre humà/màquina i humà/animal–, el col·loqui vol reflexionar sobre la comunitat en relació amb diferents formes d’alteritat i deconstruir allò “propi de l’home”, en paraules de Derrida.

A més de destacats experts en l’àmbit com ara Laurent Dubreuil (Cornell University), Sue Savage-Rumbaugh (Bonobo Hope) o Cary Wolfe (Rice University), hi participaran les investigadores i l’investigador del Centre Dona i Literatura Rodrigo Andrés, Isabel Clúa, Helena González i Marta Segarra. El seminari s’emmarca dins el projecte de recerca “Literatura i comunitats: una visió des del gènere”.

*Dimecres 5 i dijous 6 de novembre de 2014 de 9h30 a 16h30. Cornell University, Kroch Library, Lecture Room (2B48). Ithaca, NY – Estats Units
Organitzen: Centre Dona i Literatura i Cornell University. Col·laboren: Institut Ramon Llull, ICREA, Ministerio de Economía y Competitividad (FEM2011-23808)

Més informació

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

La Gent indignada. La joventut al capdavant: Democràcia Real Ja!

A la Puerta del Sol, a Madrid, la més gran concentració i acampada. Però també...

La XIPVG condemna l’assassinat de dues periodistes mexicanes

La Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere condemna l’assassinat de les periodistes mexicanes...

ONGs a Mas: “No doni l’esquena a la prevenció del VIH/sida a Catalunya”

Ahir, 9 de maig, des de primera hora del mati i amb el lema “President,...