Barcelona dol

Dol a Catalunya per Barcelona i Cambrils

 

 

Des de La Independent, expressem el nostre més profund rebuig a les accions de violència, a l’atemptat reivindicat per ISIS contra la ciutadania a Barcelona aquest 17 d’agost del 2017 i a Cambrils la matinada del 18, fets que no deixen de ser un exemple de la violència de com aquest sistema patriarcal tracta a la societat civil: com una “diana” o objectiu a ferir, tractant-nos com a mers “danys col·laterals” per enviar un missatge a qui ens governa perquè visquem amb por a habitar en els nostres carrers, a compartir amb la diferència, a renunciar al nostre dret humà de viure en pau.

Som totes les persones, les que ens hem de resistir a caure en la voràgine de l’odi i de la confusió.

També apel·lem, tal i com ho fa el Col·legi de Periodistes de Catalunya en les seves “Recomanacions sobre la cobertura informativa d’actes terroristes“, a la responsabilitat inherent als mitjans de comunicació a l’hora de difondre informació no contrastada i sobretot imatges que no aporten sinó dolor a les persones amb qui som solidàries i l’alegria de qui veu amb bons ulls el sofriment de qui ha estat afectat per aquests actes de violència.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar