Dijous 23 març 2023

Dijous 23 març 2023

Compartir

Dixie Edith Trinquete, periodista cubana al Col·legi de Periodistes de Catalunya

La Xarxa Internacional de Periodistes i Comunicadores de Catalunya- Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere convida a la conferència de la periodista cubana, Dixie Edith Trinquete Díaz.

Dixie Edith Trinquete és professora de la Facultat de Comunicació de la Universitat de l’Habana, també del Centre d’estudis Demogràfics del mateix centre universitari i membre de l’Institut Internacional de Periodisme José Martí.

La conferencia es farà a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya, (Rambla de Barcelona 10, entresòl. Barcelona) des de les 12 del migdia fins a les 15pm. Primer intervindrà la ponent i després fs’iniciarà un debat en un pica-pica durant el qual es podrà compartir temps amb les companyes i continuar parlant amb Dixie Edith Trinquete.

La conferència portarà per títol “Cuba davant dels desafiaments actuals” i es farà en el marc de les xerrades que ella està fent arreu de l’Estat Espanyol i que, a Catalunya, porten el títol global de “Bloqueig i Dona a Cuba”. La ponent parlarà del bloqueig que Cuba experimenta des de fa molts anys i la posició del feminisme a l’Illa. Però sobre tot contestarà a totes les preguntes que li facin els i les assistents a l’acte sobre Cuba i el món actual. 

Dixie a CCOO Barcelona

Per confirmar assistència : tcarrerasr@gmail.com de la XIDPIC.CAT-XIPVG

Després de l’acte al Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC), la periodista cubana explicarà l’actualitat del seu país des del punt de vista de gènere a l’Espai Assemblea de CCOO (Via Laietana, 16 BCN)

Aquestes conferències i la seva presència a Catalunya han està organitzades pel Movimiento estatal de Solidaridad con Cuba i l’Associació Defensem Cuba.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

També et pot interessar