Friday 09 June 2023

Friday 09 June 2023

Compartir

Dixie Edith Trinquete, periodista cubana al Col·legi de Periodistes de Catalunya

La Xarxa Internacional de Periodistes i Comunicadores de Catalunya- Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere convida a la conferència de la periodista cubana, Dixie Edith Trinquete Díaz.

Dixie Edith Trinquete és professora de la Facultat de Comunicació de la Universitat de l’Habana, també del Centre d’estudis Demogràfics del mateix centre universitari i membre de l’Institut Internacional de Periodisme José Martí.

La conferencia es farà a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya, (Rambla de Barcelona 10, entresòl. Barcelona) des de les 12 del migdia fins a les 15pm. Primer intervindrà la ponent i després fs’iniciarà un debat en un pica-pica durant el qual es podrà compartir temps amb les companyes i continuar parlant amb Dixie Edith Trinquete.

La conferència portarà per títol “Cuba davant dels desafiaments actuals” i es farà en el marc de les xerrades que ella està fent arreu de l’Estat Espanyol i que, a Catalunya, porten el títol global de “Bloqueig i Dona a Cuba”. La ponent parlarà del bloqueig que Cuba experimenta des de fa molts anys i la posició del feminisme a l’Illa. Però sobre tot contestarà a totes les preguntes que li facin els i les assistents a l’acte sobre Cuba i el món actual. 

Dixie a CCOO Barcelona

Per confirmar assistència : tcarrerasr@gmail.com de la XIDPIC.CAT-XIPVG

Després de l’acte al Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC), la periodista cubana explicarà l’actualitat del seu país des del punt de vista de gènere a l’Espai Assemblea de CCOO (Via Laietana, 16 BCN)

Aquestes conferències i la seva presència a Catalunya han està organitzades pel Movimiento estatal de Solidaridad con Cuba i l’Associació Defensem Cuba.

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Condemna enèrgica del Govern a l’homicidi per violència masclista d’una dona a l’Hospitalet de Llobregat

COMUNICAT DE PREMSA: HEM DECIDIT NO CALLAR!. JUNTES SOSCAVEM L’ORDRE PATRIARCAL! / La Independent / Notícies Gènere

Trasllat del PIAD de Sant Martí al centre cultural la Farinera del Clot