Divendres 08 desembre 2023

Divendres 08 desembre 2023

Compartir

Declaració íntegra del Parlament de rebuig agressions

FLAIX

Declaració conjunta del president de la Generalitat, de la presidenta i la mesa del Parlament, dels presidents i portaveus dels grups parlamentaris que configuren el Parlament de Catalunya

El Parlament de Catalunya, la institució que representa el poble català, és l’expressió de la voluntat popular manifestada a les urnes i està al servei de les llibertats i dels valors democràtics i de convivència en un estat de dret.

Per això, rebutgem rotundament les agressions i les coaccions que han sofert els representants del poble català, els treballadors de la institució i els representants dels mitjans de comunicació, i també rebutgem l’intent d’aturar el Parlament, amb el benentès que, fidels a la democràcia, entenem que no pot acceptar-se de cap de les maneres que res ni ningú pugui aturar el treball d’un parlament democràtic com el nostre i les sessions que hi estiguin convocades.

Volem agrair la feina de totes aquelles persones que amb el seu esforç i professionalitat han fet possible el desenvolupament del ple, treballadors, mitjans de comunicació social i especialment l’esforç de les forces i cossos de seguretat per tal de garantir la integritat de les persones que havien d’accedir al palau del Parlament.

I, finalment, la democràcia garanteix que es puguin defensar plantejaments ciutadans d’acord i de discrepància política dins i fora del Parlament, però mai des de la coerció i la violència.

15.06.2011

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

La difícil tasca de canviar una llengua que “els té ben posats”

El dissabte 17 de març representants de 5 mitjans de comunicació ens reuniem a Madrid,...

Immobilitat Invariable?

  Un any més dels Premis de Comunicació no Sexista organitzat per l’ADPC   Els...

Per mirar i llegir, propostes de dones des del surrealisme

  OPINIÓ Una exposició: Dones Surrealistes i la seva connexió amb Catalunya. I un llibre:...